Nutraukus automobilinių kopėčių sutartį, ugniagesiams bus perkamos uniformos | KaunoDiena.lt

NUTRAUKUS AUTOMOBILINIŲ KOPĖČIŲ SUTARTĮ, UGNIAGESIAMS BUS PERKAMOS UNIFORMOS

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) nutraukė penkių automobilinių kopėčių nuomos sutartį – už sutaupytus 700 tūkst. eurų bus perkami skiepai, nauja uniforma, perkama technika, skelbia LNK žinios.

Kaip nurodė PAGD laikinasis vadovas, ruošiantis gelbėjimo darbams dideliame aukštyje šiuo metu numatyta remontuoti rezervinę techniką, aprūpinti specialias pagalves.

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas sako, kad ankstesni vadovai sutartis buvo neteisėtai trečiąkart pratęsę penkeriems metams.

Jis žada, kad situacija bus sprendžiama, vėliau ketinama įsigyti kopėčias ir už Europos Sąjungos lėšas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Javtokas

O,tai, kaip bus su neteisėta nuoma, šitie "buvę" baniuliai, lukošiai, turbūt, norės grąžinti pinigus į biudžetą, Jau nekalbant apie "otkatus"ar nelabai?!!

nepirkit kuro

nupirkit paradines uniformas, gaisrų gesint žygiuos dainuojant: eina pulkas linksmai... Na, tikrai debilų valdžios sprendimai. Be kopėčių užzsikabaros į 16 aukštą žmonių gelbėt.

Rapolas

Kokios dar gali buti kopeciu nuomos? Juokas ima! Cia kaip Klaipedoje uz 37 tukstancius euru Naujametine eglute sugebejo ISSINUOMOTI. :DDD Na juokas per asaras. Negi Lietuvos gaisrine negali nusipirkti reikiamas kopecias?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS