P. Gražulis dirbs Žmogaus teisių komitete, V. Juozapaičio nebeliko Kultūros komitete | KaunoDiena.lt

P. GRAŽULIS DIRBS ŽMOGAUS TEISIŲ KOMITETE, V. JUOZAPAIČIO NEBELIKO KULTŪROS KOMITETE

Mišrios Seimo narių grupės narys Petras Gražulis iš Audito komiteto perėjo dirbti į Žmogaus teisių komitetą, konservatoriaus Vytauto Juozapaičio nebeliko Seimo Kultūros komitete. Jis dirbs Švietimo ir mokslo komitete.

Tokius pasikeitimus Seimo komitetuose savo nutarimu antradienį patvirtino Seimas.

Už nutarimą, kurį atsižvelgiant į Seimo frakcijų ir Mišrios Seimo narių grupės prašymus pateikė Seimo pirmininko pirmoji pavaduotoja Rima Baškienė, antradienį balsavo 56 Seimo nariai, prieš buvo 3, susilaikė 9 parlamentarai.

Seimo sprendimu, „tvarkietė“ Ona Valiukevičiūtė paliko Žmogaus teisių komitetą ir tapo Kultūros komiteto nare, Mišrios Seimo narių grupės narys Mantas Adomėnas iš Švietimo ir mokslo komiteto perėjo į Užsienio reikalų komitetą. „Valstietis“ Juozas Rimkus paliko Socialinių reikalų ir darbo komitetą ir tapo Audito komiteto nariu.

 

GALERIJA

  • Vytautas Juozapaitis
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Jonas

Labai geras kandidatas. Dabar jis įgyvendins teisę Gražulio koldūnus valgyti kiekvienam piliečiui. O jeigu nepirksi ir nevalgysi -taip nuoširdžiai raudos ir aimanuos , kad nė vienas artistas jam neprilygs.

Inutė

Valstietiškas pasirinkimas:)))) Kažin kaip ten toje ES?????

Anonimas

ir kas renka toki tipa ar jis su partijos sarasais patenka i seima,kada nebus jo marmuzes seime.atiduokit ji gejams,tai butu grazuoliui,ha ha
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS