Pareigūnų profsąjungos protesto akcijos nerengs, ministrė pakvietė susitikti | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNŲ PROFSĄJUNGOS PROTESTO AKCIJOS NERENGS, MINISTRĖ PAKVIETĖ SUSITIKTI

Pareigūnų profesinės sąjungos praneša, kad trečiadienį prie Teisingumo ministerijos nerengs protesto akcijos, nes teisingumo ministrė išgirdo profesines sąjungas ir pakvietė susitikti bei keliamas problemas aptarti. Ministrė Evelina Dobrovolska ir inicijavo šį susitikimą.

„Protesto akcija – blogiausia priemonė, kurios imamės. Esame už socialinį dialogą ir problemų sprendimą prie derybų stalo, o ne gatvėje. Tai, kad pagaliau ministrė išgirdo profesines sąjungas – gera pradžia. Tikimės, kad susitikimas su teisingumo ministre bus sklandus, o problemų, kurias pasirengę išdėstyti, sprendimas pagaliau pajudės“, – sakė Ikiteisminio tyrimo įstaigų profesinės sąjungos pirmininkas Kęstutis Pauliukas.

Profesinės sąjungos kėlė bausmių vykdymo sistemoje įsisenėjusias problemas, skaidrių procesų, viešųjų pirkimų, dvigubų standartų, darbuotojų mobingo ir kt. problemas bei reikalavo ryžtingų pertvarkų ir pokyčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Saulius Pupkevičius

Jei rengtu policija mitinga,tai reiketu is savanoriu suorganizuoti burius,kurie su beisbolo lazdom galetu viesaja tvarka palaikyti,kol policija mitinguos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS