Pasidalijo naujausiomis žiniomis apie A. Adamkienės būklę | KaunoDiena.lt

PASIDALIJO NAUJAUSIOMIS ŽINIOMIS APIE A. ADAMKIENĖS BŪKLĘ

  • 33

Dvi kadencijas Lietuvai vadovavusio prezidento Valdo Adamkaus žmonos Almos Adamkienės būklė išlieka sunki, tačiau gydytojai pastebi nežymius gerėjimo požymius, praneša ELTA.

„Ponios Almos Adamkienės būklė išlieka sunki, tačiau medikai pastebi nežymius gerėjimo požymius“, – Eltai teigė prezidento V. Adamkaus referentė Božena Bagonaitienė.

Prezidento referentė patvirtino, kad A. Adamkienė ir toliau gydoma Vilniaus Santaros klinikų Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje.

A. Adamkienė dėl įtariamos COVID-19 infekcijos į ligoninę atvežta dar praėjusios savaitės ketvirtadienį.

Praėjusios savaitės trečiadienį COVID-19 nustatytas ir V. Adamkui, dėl jo ligos buvo atšauktas planuotas jam skirtų Vilniaus garbės piliečio regalijų įteikimo renginys.

Prezidentas gydosi namuose. Pats V. Adamkus savo būsenos nesureikšmina – sako, svarbiausia ponia Alma.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Xxx

Kaip ji gali jaustis,Anglijos karalienės tiek negelbejo kiek ją . Atėjo laikas atsisveikinti su šiuo pasauliu,gaila aišku,bet niekas to negali pakeisti. Palikite jūs ją ramybėje matosi sunkiai gaudosi aplinkoje.Tokiame amžiuje atsisako organai ,nekaip funkcionuoja,todėl padėti nieko negalės.Reikia duoti ramybę jai.

Brangūs senukai

Neleidžia senutei ramiai numirti, nukvakęs nuo senatvės prrrezidentas galvoja,kad jis ir jo žmona nemirtingi. Kiek kainuoja betikslis Ponios "gaivinimas" kas dieną, kai šimtai jaunų žmonių negauna reikiamo gydymo.Pragyveno gerą gyvenimą TIK SAU, dabar kiek valstybės išlaikomų prižiūrėtojų turi,Žiniasklaida pavertė juos "karališka" šeima, kuri po savęs nepaliks nieko ir tik naudojasi privilegijom.

diagnoze

mire nuo kremacijos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS