Policija praneša apie pusmečio reidus: pažeidėjus gaudys visais įmanomais būdais | KaunoDiena.lt

POLICIJA PRANEŠA APIE PUSMEČIO REIDUS: PAŽEIDĖJUS GAUDYS VISAIS ĮMANOMAIS BŪDAIS

  • 37

Per pirmąjį 2024 m. pusmetį policijos pareigūnai surengs 38 tikslines prevencines eismo dalyvių kontrolės priemones, pranešė Policijos departamentas.

Kaip teigiama šią savaitę išplatintame policijos pranešime spaudai, tikslinių prevencinių priemonių metu policija fiksuos šiurkščius Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus.

„Vykdydama vieną iš pagrindinių savo uždavinių – eismo automobilių keliais kontrolę, per pirmąjį 2024 m. pusmetį Lietuvos policija iš viso surengs 38 tikslines policines prevencines eismo dalyvių kontrolės priemones, atidžiau stebės eismo dalyvius ir sieks išaiškinti šiurkščius ir pavojų saugiam eismui keliančius Kelių eismo taisyklių pažeidimus“, – teigiama policijos pranešime spaudai.

Anot policijos, pareigūnai taip pat planuoja vykdyti sustiprintą pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo, blaivumo ir greičio bei pėsčiųjų elgesio kontrolę.

„Prevencinės priemonės bus vykdomos valstybinės ir vietinės reikšmės keliuose, kelių policijos pareigūnai dirbs viešuoju, neviešuoju ir mišriuoju patruliavimo būdu“, – informuoja policija.

Penkios kontrolės priemonės yra inicijuotos Europos kelių policijos tinklo ROADPOL (angl. European Roads Policing Network). Apskričių vyriausieji policijos komisariatai taip pat organizuos ir vykdys ir kitas papildomas priemones. 

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

TIPO alhashas

gaudo ir baudzia nekaltus , ipuciau nedaug virs 0.4 ir padejau teises , buvau tik pagiringas , ryte negeriau , pagavo 9 ryto ,nu kam gaudyti tokiu metu , pasiziurekit ka pagauna tokiu metu ,visus pagiringus ,vos virsijancius norma , nes kas gatavas dar miega ir isvaziuoja dasikalt tik po 10 valandos kada parduoda jau alkoholi , bukit prakekti visi kas prisidejo prie baudimo tu kas ipute nuo 0.4 iki 0.8 , MES NE GIRTI !! ,AR JUMS AISKU IDIOTAI , pusej pasaulio galima ipusti iki 0.8 , valdzia ,tarnybos yra tautos priesai , naikinantys LIETUVA!

siurpu

As manau kad cia ,,gentviliuko'' sumastytas ir kuriamas sau versliukas Slykstu ir net siurpas ima nes neaisku kada baigsis Lietuvoje pilieciu terorizavimas

pensininkė

tokiomis oro salygomis policijos reidai pirma sutvarkykite kelius kad normaliai galėtu vykti eismas o jau tada reiduokit, o be to kiek policijos ekipažų išvaro iš karto į gatves, o nusikaltėliams gaudyti policijos nėra o antra kam bausti jei tų baudų nemoka ,baudas susimoka profesonalai vairuotojai nes čia jų darbas o tikrieji kelių chuliganai laksto ir be teisių ir baudų nemoka nors bausti daugybę kartų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS