Premjeras dėkojo mokytojams: ačiū, kad dirbate tokį svarbų darbą | KaunoDiena.lt

PREMJERAS DĖKOJO MOKYTOJAMS: AČIŪ, KAD DIRBATE TOKĮ SVARBŲ DARBĄ

  • 1

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis susitiko su praėjusių metų „Metų mokytojo“ ir ministro pirmininko globojamų „Inovatyviausių mokytojų apdovanojimų“ laureatais.

„Visų pirma noriu jus nuoširdžiai pasveikinti artėjančios Mokytojų dienos proga. Geras mokytojas yra svarbiausias kokybės užtikrinimo mokyklose garantas. Esate kelrodžiai, kurie diegia mūsų mokyklose inovatyvias praktikas, todėl norisi pasakyti trumpai ir paprastai – dėkoju už tai, kad esate ir dirbate tokį svarbų darbą“, –  sakė premjeras.

Vyriausybės vadovas pasidžiaugė, kad susiformavo nedidelė tradicija – minint Mokytojų dieną susitikti su inovatyviausiais mokytojais ir išgirsti jų nuomonę, patarimus bei mintis.

Susitikimo metu daugiausiai dėmesio buvo skirta diskusijoms apie bendrojo ugdymo programų atnaujinimą bei su juo susijusius siūlymus suteikti mokytojams daugiau laisvės kurti savo mokomojo dalyko turinį. Taip pat aptartas antrojo etatinio darbo apmokėjimo etapas, administracinės naštos mokytojams mažinimas, pedagogų rengimo pertvarka ir kiti aktualūs klausimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Žvairys meluoja

Denga plati mentovska suukaa

SUSIJUSIOS NAUJIENOS