Premjeras: neturint daugumos Seime, struktūrinių reformų įgyvendinti nebus įmanoma | KaunoDiena.lt

PREMJERAS: NETURINT DAUGUMOS SEIME, STRUKTŪRINIŲ REFORMŲ ĮGYVENDINTI NEBUS ĮMANOMA

Premjeras Saulius Skvernelis, kalbėdamas apie valdančiųjų gretas pastaruoju metu paliekančius politikus, teigia, kad, neturint daugumos Seime, struktūrinių reformų įgyvendinti nebus įmanoma.

„Ar yra dauguma, ar ne, geriausiai lemia tai, kada reikia balsuoti ir priiminėti mūsų valstybei pačius svarbiausius įstatymus. Tai aš tą patį biudžetą galiu priminti. Prieš tai dar pusmetį atgal buvo visos struktūrinės reformos, tarp jų - ir mokesčių reforma. Tai neturint daugumos tokių sprendimų padaryti neįmanoma“, - žurnalistams sakė šeštadienį Vyriausiajai rinkimų komisijai pareiškinius dokumentus dalyvauti prezidento rinkimuose įteikęs premjeras.

ELTA primena, kad pastarąją savaitę „valstiečių“ frakciją paliko Naglis Puteikis, Mindaugas Puidokas ir Raimundas Martinėlis. Anksčiau „valstiečių“ frakciją paliko keturi parlamentarai: Povilas Urbšys, Bronius Matelis, Justas Džiugelis, Dovilė Šakalienė.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Lietuvis

Kiek jis dar vaidensis eitu i poilsį iš jo politikas kaip iš santechniko programuotojas.

to AS manau

konservatorių nereikia šmeižti - jie patys save naikina.Bukumu, veidmainiavimu, cinizmu ir savo kažkada garbingos partijos išdavyste - pavirto į asocialius, nevispročius neoliberalus.Kuo greičiau jie visiškai išnyks - tuo geriau Lietuvai

Nezabitauskas

Kodėl nedarėt pažadėtų reformų, kai turėjot daugumą? Kur valstybinis bankas, valstybinės vaistinės, valstybinės alkoholio parduotuvės? Apie tai nė žodžio iki pat šiol. Bet daug "nuveikėte" ten, kur iš jūsų niekas nesitikėjo - turiu galvoje barbariškus miškų kirtimus arba vaikų grobimus. Man Karbauskis - žmogus teigiamas, bet padaręs lemtingą klaidą, kai susidėjo su liberalu Skverneliu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS