Prezidentas ir pirmoji ponia dalyvavo Atvelykio šventėje | KaunoDiena.lt

PREZIDENTAS IR PIRMOJI PONIA DALYVAVO ATVELYKIO ŠVENTĖJE

  • 4

Šeštadienį Prezidento rūmų vidiniame kieme ir istoriniame parke vyko prezidento Gitano Nausėdos ir pirmosios ponios Dianos Nausėdienės inicijuota Atvelykio šventė, kuri taip pat pažymėjo šiltajam sezonui lankytojams atveriamą Prezidento rūmų vidinį kiemą ir parką.

Velykų savaitės pabaigą žyminčios šventės metu daugiausia dėmesio yra skiriama vaikams, todėl Atvelykis kartais vadinamas vaikų Velykomis arba Velykėlėmis. Atvelykis Prezidentūroje - tradicija tapęs renginys, į kurį šiais metais susirinko kolektyvai ir šeimos iš visos Lietuvos.

„Lietus taip pat yra sugrįžtančio pavasario, sugrįžtančios gyvybės ženklas. Atvelykio proga visiems linkiu šviesios vilties, atgimimo ir bendrystės jausmo, kurį kurti padės ir nuo šiandienos savo gražųjį kiemą ir jaukų parką vėl atverianti Prezidentūra", - kreipdamasis į renginio dalyvius ir žiūrovus sakė šalies vadovas.

Šventėje lankytojų laukė muzikinė programa, kurią dovanojo Utenos Aukštakalnio progimnazijos vokaliniai ansambliai „Žiburiukai" ir „Šaltinėlis", Vilniaus Naujosios Vilnios muzikos mokyklos smuikininkų ansamblis, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro vokalinė grupė „Kivi" ir Kybartų jaunimo pučiamųjų orkestras „Kybartai". Taip pat lankytojus džiugino žaidimai, interaktyvios Valstybės pažinimo centro veiklos bei karšta arbata ir šventiniai saldumynai.

Norintys apsilankyti Prezidento rūmų vidiniame kieme ir istoriniame parke šiltojo sezono metu tai gali padaryti darbo dienomis nuo 18.00 iki 21.00 val., savaitgaliais ir šventinėmis dienomis nuo 11.00 iki 22.00 val., skelbia Prezidento komunikacijos grupė.

 

GALERIJA

  • Prezidentas ir pirmoji ponia dalyvavo Atvelykio šventėje
  • Prezidentas ir pirmoji ponia dalyvavo Atvelykio šventėje
  • Prezidentas ir pirmoji ponia dalyvavo Atvelykio šventėje
R. Dačkaus/LR Prezidento kanceliarijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Matomai čia Nausėdienės nuopelnas,o tai prezidentas labai įsijautė į ukrainiečių bėdas,o lietuviai visai nesvarbūs,ar kaip čia?

pirmoji ponia daugiau niekam neinkama

kaip tik ridenti kiaušiniams

pilietis

koks jis geras atrodo bet reikalauja ginklu ukrainai tiekt
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS