Projektas „SOS vaikų kaimai“ kviečia investuoti į vaikų ateitį | KaunoDiena.lt

PROJEKTAS „SOS VAIKŲ KAIMAI“ KVIEČIA INVESTUOTI Į VAIKŲ ATEITĮ

Labdaros paramos fondo „SOS vaikų kaimai“ vadovė Lietuvoje Liudovika Pakalkaitė sako, kad jų organizacija rūpinasi 700 vaikų.

Vienus tėvai paiko, kitais tėvai tiesiog negali pasirūpinti „Mums svarbu, nepaisant to, kokią tragišką patirtį vaikas turėjo vaikystėje, jis norėtų svajoti ir siektų ambicingų tikslų. Dėl to šiais metais jų klausėme ne to, ką jie norėtų gauti Kalėdoms, o kuo norėtų būti užaugę, ką gali pažadėti Lietuvai“, – sako L. Pakalkaitė.

Organizacijos vadovė tvirtina, kad vaikai savo tikslų nepasiektų be mūsų visų pagalbos. „Geriausi dovana vaikui, kurį likimas nuskriaudė, yra investicija į jo ateitį. Pasaulinės organizacijos skaičiuoja, kad investavus 1 eurą į ankstyvą vaikystę grąža grįžta dešimteriopai. Todėl šiais metais labai kviečiame pasirinkti vaiko pažadą. Mes, kaip „SOS vaikų kaimai“, rūpinsimės, kad tie pažadai būtų ne vien tik „ant popieriaus“, bet ir taptų realybe“, – patikino L. Pakalkaitė.

Edukologė Austėja Landsbergienė patikina, kad investicija į vaiką apskritai yra vertingiausia investicija. 

Pirmas žingsnis, norintiems prisidėti prie vaikų pažadų įgyvendinimo – užsukti į svetainę www.vaikopazadas.lt, išsirinkti vaiko pažadą ir investuoti į jį. „SOS vaikų kaimų“ savanoriai prižada padėti, kad vaiko gyvenimas pasikeistų į gerąją pusę.

Daugiau apie projektą – įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS