Šakių rajono meras pasirodė netikėtame amplua: į problemas žvelgs gyventojų akimis | KaunoDiena.lt

ŠAKIŲ RAJONO MERAS PASIRODĖ NETIKĖTAME AMPLUA: Į PROBLEMAS ŽVELGS GYVENTOJŲ AKIMIS

  • 0

LRT televizijos laidos „Nepažintas meras“ herojumi šį trečiadienį taps Šakių rajono vadovas Edgaras Pilypaitis. Kostiumą iškeitęs į margą megztinį ir juodą paprastą striukę, pakeitęs plaukų spalvą ir veidą paslėpęs po vešlia juoda barzda, Šakių rajono meras pasikeitė neatpažįstamai. Išvaizdą pakeitęs meras bandys paprasto gyventojo akimis pažvelgti į savo rajono problemas ir mėgins jas išspręsti.

Laidos vedėjo, žurnalisto Edvardo Kubiliaus kalbinti rajono gyventojai neslėps – problemų tikrai yra. Kudirkos Naumiesčio gyventojai skundėsi duobėtu šaligatviu prie kapinių, Lukšių – neapšviesta pagrindine perėja, o Šakių gyventojai netikėtai užsiminė apie vieną nepatogumą – pasirodo, norint pereiti gatvę, sulaukti žalio šviesoforo signalo užtrunka ilgiau, nei apeiti pačią sankryžą.

Meras neslėps, kad ruošdamasis laidai jautė įtampą. „Norėjosi, kad mano žmonės pasirodytų neprasti. Esame visokie. Manau, kad mūsų žmonės yra geri, galbūt ne visada mokame parodyti savo emocijas ir palaikymą, bet išmoksim“, – po laidos sakys E. Pilypaitis.

Kaip Šakių rajono merui seksis spręsti problemas ir ką į neatpažįstamai išvaizdą pakeitusio mero pagalbos prašymą atsakys jam pavaldžių institucijų darbuotojai, žiūrėkite šį trečiadienį 21.30 val. laidoje „Nepažintas meras“.

„Nepažintas meras“ yra naujas LRT televizijos projektas, leidžiantis žiūrovams artimiau susipažinti su šalies savivaldybių vadovais, o jiems – pažvelgti į savo miestą ar rajoną paprasto gyventojo akimis. Projekte pasiryžę dalyvauti merai, perrengti ir neatpažįstamai nugrimuoti, gerą pusdienį praleidžia kaip paprasti savivaldybės gyventojai spręsdami įvairias kasdienes problemas ir aiškindamiesi, ar tikrai jiems pavaldžių institucijų durys atviros visiems.

GALERIJA

  • Šakių rajono meras pasirodė netikėtame amplua: į problemas žvelgs gyventojų akimis
  • Šakių rajono meras pasirodė netikėtame amplua: į problemas žvelgs gyventojų akimis
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS