Seimo pirmininkė ir premjerė sveikina su Tėvo diena: jie svarbūs vaiko vertybėms, ateičiai | KaunoDiena.lt

SEIMO PIRMININKĖ IR PREMJERĖ SVEIKINA SU TĖVO DIENA: JIE SVARBŪS VAIKO VERTYBĖMS, ATEIČIAI

  • 8

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen ir premjerė Ingrida Šimonytė sekmadienį sveikina tėčius su Tėvo diena.

Seimo pirmininkė savo sveikinime pažymi, kad sovietinė santvarka menkino tėvo autoritetą, stūmė į antrą planą, bet pastarųjų dešimtmečių jaunoji karta grąžino tėvo vaidmeniui svorį ir svarbą.

„Kasmet birželio pirmąjį sekmadienį sveikiname, apkabiname, prisimename savo tėčius. Jie, kaip ir mamos, yra labai reikšmingi vaiko savijautai, vertybėms ir ateičiai“, – sakoma Seimo pirmininkės sveikinime.

V. Čmilytė-Nielsen taip pat sako, kad „niekada mama iki galo neatstos tėčio, o tėtis visiškai neatstos mamos“, ir jų reikia abiejų.

Premjerė Ingrida Šimonytė kiekvienam, kuriam gyvenime teko tėvystės dovana, linki gausybės malonių ir įsimintinų akimirkų drauge su mylinčiais ir laimingais vaikais.

„Kasmet prasidedanti vasara su savimi atsineša itin prasmingą šventę – Tėvo dieną. Šią dieną būkime su savo tėvais, stipriai juos apkabinkime, mintyse paminėkime ir tėčius, kurie jau išėję į amžinąją kelionę“, – sako premjerė Vyriausybės spaudos tarnybos paskelbtame sveikinime.

„Nestokokime dėkingumo žodžių tiems, kurie savo vaikus apgaubia tėviška šiluma, kurių rankose tarpsta stiprybė, rūpestis, saugumas ir išmintis“, – pažymi Vyriausybės vadovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

rrr

Rūpinasi tik moterys-mamos. Ligos, pirmi žingsniai. Vyrams vaikai nerūpi išvis

Mama

Tevas tik padirbti vaiką,todėl tokios dienos visai nereikia.Sergant mama neatsitrauke nuo vaiko ,kaip sunku ar problema kokia vaikui, mama tik padės . Aišku yra gerų tėvų, bet tai labai,labai retas tikras tėvas yra kurį reikėtų sveikinti.

Eik tu ..

...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS