Šeimų sąjūdis apskundė Vilniaus valdžios sprendimą neleisti mitingo prie Seimo | KaunoDiena.lt

ŠEIMŲ SĄJŪDIS APSKUNDĖ VILNIAUS VALDŽIOS SPRENDIMĄ NELEISTI MITINGO PRIE SEIMO

Lietuvos šeimų sąjūdis ketvirtadienį pranešė apskundęs Vilniaus miesto savivaldybės sprendimą neleisti rengti mitingo prie Seimo rugsėjo 10 dieną.

„Vakar vakare pateikėme skundą Vilniaus apygardos administraciniam teismui“, – BNS sakė organizacijos vadovas.

„Viešojoje erdvėje nuo rugpjūčio mėnesio buvo teigiama, kad leidimas mitingui buvo  panaikintas, nors jis nebuvo. Įžvelgiame piktybinius sprendimus ir politinius argumentus, o ne teisinius“, – pridūrė jis.

R. Grinevičius teigė, kad teismo paprašyta pritaikyti laikinąją apsaugos priemonę ir leisti surengti mitingą rugsėjo 10 dieną.

Įžvelgiame piktybinius sprendimus ir politinius argumentus, o ne teisinius.

Anot jo, tokio sprendimo nepriėmus, teismo bus prašoma iki šios dienos išnagrinėti patį skundą, kad mitingas įvyktų ir būtų sankcionuotas.

Vilniaus miesto savivaldybė antradienį nusprendė panaikinti leidimą Lietuvos šeimų sąjūdžio organizuojamam mitingui. Ji sprendimą argumentavo per dideliu mitinguotųjų skaičiumi ir žvalgybos perspėjimais apie išaugusią smurtinių išpuolių per protestus tikimybę ir kitus galimus pavojus.

Lietuvos šeimų sąjūdžio prašymas leisti mitinguoti prie Seimo persvarstytas po to, kai rugpjūtį po kito mitingo prie Seimo kilo riaušės.

Tuomet leidimas organizuoti mitingą buvo išduotas mokytojai Astrai Astrauskaitei.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Bent pažvelkit į organizatorous ,bevei visi teisti.

Kažin ar dauk belikę sovietinių komunistų ar kagebistų,visur ir visada daugeliui vaidenasi.Šioje vsldžioje išvis nėra tokių paskaičiuokit bemokslei pagal metus Iki 1990m.daugelis dar buvo vaikai,o jie užauge nepriklausomoj Lietuvoje.Aš manzu ta bepročių gauja gsl kūdikius vafins komunistais kagenistsis.Tai gauja kuri dirba prieš valstybę. .

bliąąąąą

nuo trijų lopų forkėje vemt verčia

:)

As tai siulau tam suvalkieciui,kaimo jurgiui ,nuo kurio kalbos pykina ir Orlauskui,susivienyti su LGBT ,susikibus uz rankuciu ir keliauti per Laisves al.,:) Butu maršas Už taiką :) Tada tikrai i si marsa susirinktu visa Lietuva
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS