Šeimų sąjūdis rengia piketą prie Seimo: žada mitinguoti kasdien | KaunoDiena.lt

ŠEIMŲ SĄJŪDIS RENGIA PIKETĄ PRIE SEIMO: ŽADA MITINGUOTI KASDIEN

Lietuvos šeimų sąjūdis rengia piketą prie Seimo prieš privalomąjį darbuotojų testavimą dėl COVID-19 jų pačių lėšomis, galimybių pasą.

Šeimų sąjūdis pranešė piketus, kuriuose tikimasi sulaukti iki tūkstančio protestuotojų, rengsiantis kasdien iki gruodžio 22-osios.

Organizacijos atstovai tvirtina, jog  valdžios sprendimus vertina kaip gyventojų „segregaciją ir diskriminavimą“ bei konstitucinių vertybių laužymą.

Kaip BNS sakė Šeimų sąjūdžio atstovas Algimantas Rusteika, prie Seimo masinių protestų neplanuojama.

Sausio viduryje piketai numatomi ir prie Vyriausybės, pranešama, kad juose gali dalyvauti iki 8 tūkst. žmonių.

Abiem renginiams Vilniaus savivaldybė yra išdavusi leidimą.

Vyriausybės sprendimu nuo gruodžio 1-osios privalomai testuotis turintiems asmenims bei kitiems asmenims galimybių pasas išduodamas tik atlikus mokamą PGR tyrimą, išskyrus kai kurias išimtis. Taip pat nesiskiepiję ir nepersirgę gyventojai, norintieji gauti galimybių pasą, turi atlikti PGR tyrimą – antigeno testas nebegalioja.

Rašyti komentarą
Komentarai (88)

GAILA

TIK SILPNO MASTYMO IR BUKAPROCIAI ZMOGELIAI NESUPRANTA SIOS PANDEMIJOS GRESMES STENGIASI SUPRIESINTI VISUOMENE NES JIE NEISIVAIZDUOJA IR MANO KAD SVEIKO MASTYMO ZMONES NESUPRANTA IR NEMATO KAS DEDASI RENIMACIJOSE KIEK ZMONIU KOVOJA SU MIRTIMI IR TIK DIDZIULES MEDIKU PASTANGOS NORI JUOS ISTRAUKTI IS MIRTIES GNIAUZTU TEGUL NEUZSIGAUNA IR NEPYKSTA ANT MANES UZ MANO ISSIREISKIMUS SITO NEMATYTI IR NESUPRASTI GALI TIK VISISKI BUKAPROCIAI MAN JU LABAI GAILA

dėdė Ignas

Tai ne šeimų sąjūdis, o šunų rujojimas. Lengviausiai ir pigiausiai yra pasiskiepyti, bus ir pačiam ramu ir aplinkiniams nepavojinga. Ieško problemų kur jų nėra - kad tik paloti.

švabyno demokratūra

Seimas nubalsavo už tai, kad nevakcinuoti vergai, norintys dirbti, patys mokėtų už savo testus. Vieno testo kaina – 80 eurų, taigi reikės testuotis kas savaitę, kam reikės 320 eurų per mėnesį. Turint omenyje, kad šildymo kainos pabrango tris kartus, tai toks Seimo žingsnis reiškia tik vieną – dar likę gyvi žmonės vejami lauk emigruoti, arba kabintis ant sausos šakos. Kitas dalykas, kad po to, kai britų vyriausybė pateikė ataskaitą, kurioje sakoma, kad po antrosios vakcinos yra sunaikinamas natūralus žmogaus imunitetas, tai reiškia, kad visi likę gyvi Lietuvos gyventojai bus badomi eksperimentine vakcina iki mirties.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS