„Socialinis taksi” į rinkimus kviečia vykti nemokamai | KaunoDiena.lt

„SOCIALINIS TAKSI” Į RINKIMUS KVIEČIA VYKTI NEMOKAMAI

  • 1

„Socialinis taksi”, teikiantis pavėžėjimo paslaugą žmonės su negalia į sekmadienį vyksiančius rinkimus kviečia vykti nemokamai.

 

„Mums labai svarbu, kad žmonės turinys negalią turėtų galimybes atlikti pilietinę pareigą. „Socialinio taksi” tikslas yra užtikrinti, kad žmonės su skirtingomis negaliomis gyventų oriai ir saugiai, su reikiama palyda galėtų vykti ne tik į gydymo įstaigas, bet ir prie jūros, pasimatyti su draugais, o šiuo atveju ir balsuoti!”,- teigia Socialinio taksi vadovė Solveiga.

„Socialinis taksi” nėra tik tradicinis taksi, vežantis iš taško A į tašką B. Šis taksi yra orientuotas į individualius žmogaus poreikius bei neįgaliojo nepriklausomybę nuo kitų, todėl veikia 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Užsienyje įrengti ir specialiai pritaikyti automobiliai leidžia kelionės metu saugiai jaustis vežimėlyje, o asmeniniai vairuotojai  asistentai, ne tik nuveža į reikiamą vietą, nuneša daiktus, suteikia palydą, tačiau naudodami specialią nuleidimo ir pakėlimo įrangą, gali nukelti žmonės iš neįgaliajam nepritaikytų butų daugiabučiuose.

„Socialinis taksi” žmonės su negalia kviečia nemokamai vykti į gegužės 12 dieną vyksiančius rinkimus: Vilniaus mieste ir rajone, Klaipėdos mieste ir rajone, Kaune, Panevėžyje ir Zarasuose bei Visagine.

Registruokis kelionei jau dabar, skambink „Socialinio taksi” operatorei telefonu

(8-687) 44001 darbo dienomis nuo 9 iki 18 val. Operatorė jūsų skambučių lauks ir sekmadienį nuo 8 iki 20 val. valandos.

 

 

 

GALERIJA

  • „Socialinis taksi” į rinkimus kviečia vykti nemokamai
„Socialinio taksi” nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

minde

kai dęl valdzios siknu atsiranda viskas invalidam autobusiukai viskas ka taip del j kitu reikalu butu paprastai kai reik nera.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS