Sprendimą advokato I. Vėgėlės drausmės byloje ketinama priimti gruodį | KaunoDiena.lt

SPRENDIMĄ ADVOKATO I. VĖGĖLĖS DRAUSMĖS BYLOJE KETINAMA PRIIMTI GRUODĮ

  • 2

Advokatų garbės teismas antradienį toliau nagrinėjo teisingumo ministrės Ewelinos Dobrowolskos iškeltą drausmės bylą advokatui Ignui Vėgėlei.

Pasak Advokatų garbės teismo pirmininkės Dalios Foigt-Norvaišienės, sprendimą žadama skelbti gruodžio 5 dieną.

„Dalyvaujantys bylos asmenys pateikė prašymus ir mes juos svarstėme. Tikimės, kad pats sprendimas bus priimtas posėdyje, kuris vyks gruodžio 5 dieną“, – BNS sakė D. Foigt-Norvaišienė.

Drausmės byla advokatui pernai rugsėjį iškelta dėl to, kad jis viešojoje erdvėje pasisakydamas apie asmenų, kurie organizavo paramą COVID-19 pandemijos metu ir karo Ukrainoje metu, veiklą galėjo suklaidinti visuomenę, sudarydamas prielaidas nepagrįstai abejoti nurodytų asmenų veiklos sąžiningumu ir skaidrumu.

Viešame komentare pernai liepos viduryje I. Vėgėlė kėlė abejones dėl paramos medikams per koronaviruso pandemiją ir Rusijos užpultiems ukrainiečiams rinkimo skaidrumo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

onute

Gal geriau Vėgele pasakok kaip pas tave ta byla su neegzistuojančia imone ar apie ta tavo advokaturoje dirbanti advokata bemoksli O čia tai įdomu o ne ta drausmes atseit byla nu dar iki metu galo atidėjo Baikit durninti tauta kokia čia byla teisėjai net nesiima liepia atsiprašyti vienas kito Nu farsas aukštam lygije Mat su dobrovolska dar nesifotografavo vėgėlė tai spektakli surezgė tauta apdurninti

Rinkejai

Kada prakeikti “arabo-konservai” atstos nuo busimo Lietuvos prezidento?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS