Su meška užsibarikadavęs N. Zobovas narve praleido visą naktį | KaunoDiena.lt

SU MEŠKA UŽSIBARIKADAVĘS N. ZOBOVAS NARVE PRALEIDO VISĄ NAKTĮ

„Ąžuolyno meškučių cirko“ savininkas naktį praleido užsibarikadavęs su meška jos voljere, teigia aplinkosaugininkai.

„Situacija kol kas nesikeičia. Dar sprendimų nepriėmėm“, – BNS trečiadienio rytą sakė Aplinkos apsaugos departamento Panevėžio valdybos viršininkė Ieva Jakupkaitė.

Nikolajus Zobovas su meška Vipu užsibarikadavęs voljere Rokiškio rajone nuo antradienio popietės. Taip jis stengiasi užkirsti kelią meškos konfiskavimui ir išvežimui į Lietuvos zoologijos sodą.

Anot Aplinkos ministerijos, cirko savininkui N. Zobovui leidimas laikyti laukinius gyvūnus panaikintas birželio šeštą dieną.

Praėjusią savaitę pranešta, jog dingo viena iš N. Zobovo meškų, vardu Kvina. Aplinkos apsaugos departamentas teigė, kad meškos dingimo faktas užfiksuotas gegužės 27 dieną, kai buvo vykdomi patikrinimai cirko voljeruose.

Pernai „Ąžuolyno meškučių cirkas“ dėl netinkamo gyvūnų laikymo buvo nubaustas 15 eurų bauda.

Veterinarijos specialistai kartu su aplinkosaugininkais nustatė, kad į gastroles gabenami gyvūnai laikomi nepakankamo ploto narvuose ir voljeruose. 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

...

Įdomu kas kam pietumis taps.

AS manau

Palikit ramybeje Zobova.Jo meska jis ja rupinasi.O kodel kiti Lietuvoj laikantis patvaruose gyvunus neuzkliuva.Tai pradekite nuo Boso .Karves ,arkliai,avis laukuose ir nieko.Prezidente teisingai sake .Greit ir valgyti uzdraus.

Na

Jei meša gerai pašerta,tai gali nakvot,bet jei alkana,tai geriau nerizikuot
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS