Suskaičiavo, kiek studentų naujus mokslo metus pradės pasiskiepiję nuo COVID-19 | KaunoDiena.lt

SUSKAIČIAVO, KIEK STUDENTŲ NAUJUS MOKSLO METUS PRADĖS PASISKIEPIJĘ NUO COVID-19

  • 4

Prieš Rugsėjo pirmąją suskaičiuota, kiek studentų naujus mokslo metus  pradės pasiskiepiję nuo koronaviruso, informuoja LNK žinios.

Statistika – įvairi ir verčianti universitetus paspartinti tempą. Laukia nelengvi metai: nuotolinių paskaitų išvengti nepavyks ne tik dėl prieš skiepus nusiteikusių studentų, bet ir dėstytojų.

Lietuvos karo akademijoje nuo ankstaus ryto girdisi šurmulys. Tylus, nes dar kupinas baimės, nežinios, bet ir didelio užsidegimo. Tokiomis nuotaikomis akademijoje prasideda nauji mokslo metai.

Šiemet čia įstojo 120 jaunuolių, iš jų 17 merginų. Vyresnieji džiaugiasi, kad dar spėjo pasidžiaugti vasara, nes dažniausiai rugsėjo 1-oji jiems prasideda rugpjūtį.

O pirmauja Karo akademijos studentai ne tik šioje srityje. Čia mokosi didžiausia nuo koronaviruso paskiepytų studentų dalis Lietuvoje.

Plačiau – reportaže:

 

 

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

pagarba

Šaunuoliai, kad nepasidavė provokacijai ir turi savo nuomonę, mes tai dauguma palūžom per tą bardaką kai grasino, kad atleidinės iš darbo, po to nuomonę pakeitė, bet gavosi taip, kad skiepijomės "dėl šventos ramybės", o ne kad norim to.

Siaip

Greiciau padarytu kaip kitur - susirgai covid, o esi nepasiskiepijes ir reikia gult i ligonine del kompliksciju - susimokek… lai rizikuoja, sveikatos istaigos bent uzdirbs is tu violetiniu patvoriniu-celofaniniu marsieciu…

Anonimas

Briedas - nei skiepai privalomi, nei studentam pats virusas kažkokių rimtesnių žada.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS