Skubėjęs vyras neslėpė pykčio: greitosios vairuotojai užblokavo išvažiavimą iš kiemo | KaunoDiena.lt

SKUBĖJĘS VYRAS NESLĖPĖ PYKČIO: GREITOSIOS VAIRUOTOJAI UŽBLOKAVO IŠVAŽIAVIMĄ IŠ KIEMO

  • 27

Šiauliškis pasidalijo nuotraukomis, kurias užfiksavo negalėdamas išvažiuoti iš kiemo.

„Ką manote, ar ne per daug sau leidžia greitosios vairuotojai, užblokavę pravažiavimą kieme (vietos pasistatyti antrą automobilį buvo į valias)“, – įrašu su nuotraukomis ir šiuo vyro klausimu buvo pasidalinta feisbuko grupėje „Pagalba vairuotojams Šiauliuose“.

Įrašo autorius nurodė, kad pas gydytoją vežė ligotą mamą. Nežinia, kiek teko laukti, kol įvažiavimas buvo atlaisvintas, tačiau, kaip teigė, pas gydytoją jie pavėlavo. Pridūrė, kad greitoji parvežė ligonį, kuriam skubios medicinos pagalbos jau nereikėjo.

Komentatoriai stojo greitosios ekipažo pusėn. „Tai kitą sykį, kai neatvažiuos 3 valandas greitoji, nes „ieškojo parkingo, kur pasistatyt, kad niekam nekliūtų“, neverkit,“ – išsakė nuomonę vienas internautų.

Kitas šiam pritarė: „Kai atlėks greitukė pas autorių, tegul pasistato už km“.

Trečias pastebėjo, kad ligonis tikriausiai ne 50 kg svėrė, kad reikėjo dviejų brigadų. „O koks skirtumas, kiek tas ligonis sveria? – tęsėsi diskusija. – Net ir parvežtam ligoniui gali reikėti suteikti pagalbą. Pasistatė taip, kaip būtų patogiausia žmogų nugabent namo. Ar tiesiog reikėjo numest prie laiptinės, o, žmogau, tu pats tvarkykis?“

Privažiavimas ir laviravimas daugiabučių kiemuose specialiajam transportui yra sudėtingas. Parkavimo problema aktuali jau daugelį metų. Kartais ligonius iki greitosios tenka nešti nemenką atstumą, nes neįmanoma privažiuoti per gyventojų pristatytus automobilius ar užtvaras.

GALERIJA

  • Skubėjęs vyras neslėpė pykčio: greitosios vairuotojai užblokavo išvažiavimą iš kiemo
  • Skubėjęs vyras neslėpė pykčio: greitosios vairuotojai užblokavo išvažiavimą iš kiemo
Feisbuko grupės „Pagalba vairuotojams Šiauliuose“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Šioperis pensionas

Maksvoj, būdavo,iš šalutinės gatvės išlįs mafijozas ir jei tu jo nepraleidai,tai priekin užlindęs tiek minkys tormozus ,pakol tu visą jauropą gražiai pravažiavęs,nesuguldysi krovinio.Čia gal ir nelabai vykęs palyginimas,bet mes,paprasti šioperėliai,gerai žinom ,,elito''kelyje elgesį.

Agota

Tai kodėl "tas nukentėjęs" nepriėjo prie greitosios vairuotojo ir nepaaiškino padėties.Bet tikriausiai " nukentėjęs" iš tų ,kuriems " reikia dabar ir greit".Atsisuks dar jam viskas bumerangu.lauksim sekančio straipsnio....

Vladas .

Iš nuotraukų matosi, kad šalia pirmojo greitosios mikriuko yra vietos ir antram žmoniškai prisiparkuoti, vadinasi antrasis ir yra tas besmegenis, sukėlęs nepatogumus dėl savo liurbiško sustojimo. Todėl palaikau skubėjusio , nesvarbu kur, užblokuoto vairuotojo pasipiktinimą dėl greitosios liurbio vairuotojo, negerbiančio kitų aplinkui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS