A. Tapino džiaugsmą Marijampolės „Sūduvos“ pergale kiek apkartino vagystė | KaunoDiena.lt

A. TAPINO DŽIAUGSMĄ MARIJAMPOLĖS „SŪDUVOS“ PERGALE KIEK APKARTINO VAGYSTĖ

  • 6

Ketvirtadienio vakarą Marijampolėje vykusios futbolo rungtynės tarp „Sūduvos“ ir „Maccabi“ ekipų sudomino ir žinomus žmones. Rungtynes stebėjęs žurnalistas, laidų vedėjas Andrius Tapinas džiaugėsi marijampoliečių pergale, tačiau geras emocijas kiek apkartino vagystė.

„Lietuvos futbolo žmonės nėra išlepinti skambių pergalių, todėl kiekviena tokia reikia mėgautis maksimaliai. Aš džiaugiuosi, kad galėjau gyvai matyti kelias tokias pergales kaip 2002 metais „Sūduvos“ pergalė Bergene ar 2008 metų FBK triumfas Kaune prieš Glazgo „Rangers“, – savo feisbuko paskyroje rašė A. Tapinas.

Vis dėlto tą vakarą žurnalistą nemaloniai nuteikė iš jo pavogti daiktai – audiolaidai ir automobilinių servetėlių komplektas. 

Tačiau A. Tapinas tikino nepykstąs.

„Ir visai nepykstu ant to marijampoliečio, kuriam labai prireikė mano automobilyje buvusių labai vertingų daiktų – audiolaidų ir automobilinių servetėlių komplekto. Neabejoju, kad jis tiesiog pasiskolino ir kitą ketvirtadienį grąžins“, – vylėsi A. Tapinas.

Portalas primena, kad Europos futbolo lygos trečiojo atrankos etapo atsakomosiose rungtynėse ketvirtadienį Lietuvos čempionė Marijampolės „Sūduva“ namuose 2:1 (2:0) nugalėjo Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) ekipą ir žengė į paskutinį etapą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Tapkinas

Kodėl šmeiži Marijampoliečius? Pagal braižą tai vilniečiū darbas(rytinių tikriausiai).

bus

Metu vagyste

petras

Karalienes pastumdeli ruose i seima...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS