Tėvų forumo atstovai – apie demokratijos stygių Kaune | KaunoDiena.lt

TĖVŲ FORUMO ATSTOVAI – APIE DEMOKRATIJOS STYGIŲ KAUNE

  • 4

Pirmadienį vyks spaudos konferencija, kurioje Lietuvos tėvų forumo atstovai kalbės apie bendradarbiavimo su Kauno miesto savivaldybe problemas.

Pasak spaudos konferencijos organizatorių, Kaune sprendžiant švietimo ir kultūros klausimus yra niekinama demokratija, judama ne pirmyn, o regresuojama.

Kauno miesto savivaldybę dėl nepakankamo dėmesio kritikuojantys nevyriausybininkai ketina rinkti tėvų parašus, svarsto ir galimybę rengti piketus.

Lietuvos tėvų forumo vadovo Audriaus Murausko nuomone, organizacijų vardu naudojamasi savivaldybės įvaizdžiui gerinti ir jomis manipuliuojant siekiama savų tikslų, kurie, Lietuvos tėvų forumo vadovo nuomone, ne visuomet yra naudingi gyventojams.

Spaudos konferencijoje dalyvaus Lietuvos tėvų forumo pirmininkas A. Murauskas.

Spaudos konferencija vyks pirmadienį, lapkričio 13 dieną, 10 val. naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje, prekybos centro „Panorama“ verslo centre adresu Saltoniškų g. 9, Vilnius. Į BNS biurą pėsčiomis galima patekti pro įėjimą į prekybos centrą iš T. Narbuto g. pusės bei liftu pakilus į 3 aukštą. Automobiliu rekomenduojame įvažiuoti iš T. Narbuto g. pusės į stovėjimo aikštelės - 1 arba - 2 aukštą bei liftu, esančiu geltonojoje zonoje, pakilti į 3 aukštą.

Kaip atvykti į konferenciją automobiliu, viešuoju transportu ar pėsčiomis, taip pat galite pažiūrėti vaizdo įraše:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

As

Kauno meras tvarkosi Kaune kaip tik nori,o ne taip kad Kaunui butu gerisu.Jis tik sugeba parodyt koks jis geras.

Kartais

Mažas akmenukas didelį vežimą apverčia

Kaune

Kodel Murauskas nutyli apie tai, kas vyksta darzeliuose. Gal ir jam kliuna nuo darzeliu pirkimu? O gal bandoma politiskai tikslingai apjuodinti mera...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS