Spektaklis pasienyje: paviešino medžiagą, kaip pasienyje Baltarusija kuria melagienas | KaunoDiena.lt

SPEKTAKLIS PASIENYJE: PAVIEŠINO MEDŽIAGĄ, KAIP PASIENYJE BALTARUSIJA KURIA MELAGIENAS

  • 6

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) pasidalijo įrašu, kuriame aiškiai matyti, kaip Baltarusijos propagandistai kuria melagienas.

„Šįkart sugadinsime dieną Baltarusijos propagandistams, nelauksim jų melagienų ir viską papasakosim patys“, – rašė savo feisbuko paskyroje VSAT.

Paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip keturi Baltarusijos paruošti migrantai-provokatoriai įeina į Lietuvos teritoriją, tačiau niekur neskuba. Kaip vėliau paaiškėja – jie laukia netrukus pasirodysiančių Lietuvos pasieniečių.

„Provokatoriai grįžta atgal į Baltarusijos pusę ir čia prasideda spektaklis. Baltarusijos pareigūnų filmuojami „nuskriausti“ migrantai emocingai pasakoja, „kaip juos mušė ir žalojo Lietuvos pareigūnai“, – teigiama pasieniečių įraše.

Užfiksavę „įrodymą apie Lietuvos pasieniečių žiaurumą“ Baltarusijos pareigūnai po to kartu su aktoriais pasišalino į savo teritorijos gilumą.

„Dramos pabaiga. Uždanga!“, – teigė VSAT.

Į Lietuvą per sieną su Baltarusija šiemet pateko daugiau nei 4,1 tūkst. neteisėtų migrantų. Daugelis jų yra iš Irako. Lietuva kaltina Minsko režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija. Dėl jos šalyje paskelbta ekstremali situacija.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Lauris

Visos ziniu tarnybos yra sud. Malunas

Melas

Lietuvos valdžia nekuria melagienų. Jie kevieną dieną meluoja ir nekurdami melo. Kam kurt melagienas jei visada meluoji. Visos sisteminės pseudožiniasklaidos, tai melagių, dezinformatorių šutvė. Gerai, kad to mėšlo nežiuriu.

kam butu maskvenai,jie tik ta ir temoka,

Kremliniai kase duobe mums o ikrito patys,DIEVAS VISKA MATO,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS