Vilkaviškio rajone patvirtintas koronavirusas, dar vienas žmogus yra saviizoliacijoje | KaunoDiena.lt

VILKAVIŠKIO RAJONE PATVIRTINTAS KORONAVIRUSAS, DAR VIENAS ŽMOGUS YRA SAVIIZOLIACIJOJE

  • 5

Sekmadienio vakarą Vilkaviškio rajono meras Algirdas Neiberka socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė apie gyventojui patvirtintą koronaviruso atvejį, nurodydamas, kad iš užsienio grįžusiam asmeniui nustatyta naujoji infekcija. 

A. Neiberka taip pat teigė, kad dar vienas rajono gyventojas yra griežtoje saviizoliacijoje, kadangi turėjo kontaktą su anksčiau dieną paskelbtu virusu užsikrėtusiu jurbarkiečiu.

„Deja, bet tai įvyko… Informuoju, kad kovo 22 d. Vilkaviškio rajone nustatytas pirmas COVID-19 atvejis. Asmuo sugrįžęs iš užsienio buvo saviizoliacijoje, jokių kontaktų neturėjo. Pajutęs simptomus, panašius į koronaviruso, kreipėsi pagalbos skambučiu. Žmogus saugiai nuvežtas ir šiuo metu gydomas Kauno klinikinėje ligoninėje. Dėkoju medikams už profesionaliai ir greitai įvertintą situaciją“, – feisbuke dėstė meras.

A. Neiberka pateikė informaciją ir apie dar vieną atvejį, susijusį su Vilkaviškio rajonu.

Socialiniuose tinkluose pasklido informacija, kad iš Marijampolės ligoninės į Kauną išvežtas asmuo, kuriam nustatytas COVID-19 atvejis. Kadangi buvo paminėta, kad Jurbarko viešbutyje gyvenęs niekur neregistruotas Lietuvos pilietis iš Jurbarko vyko į Ramoniškių kaimą (Vilkaviškio raj.), o iš ten, artimųjų buvo atlydėtas į Marijampolės ligoninę, noriu informuoti, kad pagal esamus surinktus duomenis Ramoniškių kaime gyvenantis pilietis, pas kurį lankėsi giminaitis, šiuo metu yra griežtoje saviizoliacijoje“, – nurodė Vilkaviškio rajono meras.

Be kita ko, meras paragino žmones laikytis karantino ir saviizoliacijos taisyklių, saugoti save ir kitus.

Gairės: Vilkaviškio rajonas, karantinas, saviizoliacija, koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 saviizoliacija, Algirdas Neiberka
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Dzukas

Tokiu momentu, kai reikia susivienyti, kažkam vaidenasi opozicija kaip priešas. Nelaimė palies visus.

Nezemaitis

Galima butu taukyti grieztas priemones, bet opozicija per tiesininkus galimai trukdo. Tikriausiai nori kuo daugiau auku, kad galetu laimeti rinkimuose. O dar ir verslas nepatenkintas jau net karantinu.

suvalkas

Netikiu aš šituo meru. Jam svarbu pasipiarinti. Čia ne jo funkcija skleisti informaciją. Palauksim, ką pasakys kompetentingi žmonės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS