VMI viršininko pavaduotojas – buvęs Migracijos departamento vadovas V. Ivanauskas | KaunoDiena.lt

VMI VIRŠININKO PAVADUOTOJAS – BUVĘS MIGRACIJOS DEPARTAMENTO VADOVAS V. IVANAUSKAS

  • 0

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) viršininko pavaduotoju paskirtas buvęs Migracijos departamento direktorius Vygantas Ivanauskas.

V.Ivanauskas naujas pareigas pradėjo eiti antradienį ir bus atsakingas už inspekcijos IT ir veiklos administravimo sritis, pranešė VMI.

„VMI privalo užtikrinti elektroninių paslaugų patogumą ir jų nepertraukiamą veikimą, IT sistemų stabilumą. Be to, institucijos laukia rimti iššūkiai diegiant naujus technologinius sprendimus, siekiant gerinti mokesčių administravimą. V.Ivanausko patirtis IT srityje, manau padės VMI susitvarkyti su šiais uždaviniais“, - pranešime spaudai sakė VMI viršininkas Dainoras Bradauskas.

Migracijos departamento vadovo konkursą 47-erių V.Ivanauskas buvo laimėjęs šių metų vasario pradžioje. Prieš tai jis dirbo teisėsaugos atašė Lietuvos nuolatinėje atstovybėje Europos Sąjungoje, 2000-2010 metais vadovavo Informatikos ir ryšių departamentui prie Vidaus reikalų ministerijos, buvo ministerijos vyriausiasis patarėjas.

Šiuo metu VMI viršininko pavaduotojais be V.Ivanausko dirba Artūras Klerauskas ir Vilma Vildžiūnaitė. VMI atstovas spaudai Darius Buta BNS informavo, kad šiuo metu sprendimas dėl ketvirtojo VMI viršininko pavaduotojo nėra priimtas, o laikinai šias pareigas eina VMI Didžiųjų mokesčių mokėtojų stebėsenos ir konsultavimo departamento direktorius Virginijus Narvilas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS