Vyriausybėje rengiamas pasitarimas dėl žmogžudystės Panevėžio rajone | KaunoDiena.lt

VYRIAUSYBĖJE RENGIAMAS PASITARIMAS DĖL ŽMOGŽUDYSTĖS PANEVĖŽIO RAJONE

  • 2

Pirmadienį Vyriausybėje rengiamas pasitarimas, kuriame bus aptarta institucijų atsakomybė dėl septyniolikmetės gyvybę nusinešusios tragedijos.

Premjero atstovė spaudai Evelina Butkutė Lazdauskienė BNS pirmadienio rytą sakė, kad dar derinamos premjero susitikimo su vidaus reikalų ministru ir tokių institucijų kaip Bendrasis pagalbos centras (BPC), Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas atstovais detalės.

Šeštadienį Panevėžio rajone įvykdyta žiauri žmogžudystė, kai, kaip manoma, 17-metė buvo pagrobta, išžaginta ir vėliau sudeginta kartu su automobiliu miške.

"Bus aptarta ir nelaimė, ir atsakomybės klausimai", - BNS sakė premjero atstovė.

Mergina prieš nužudoma skambino į BPC, tačiau centro specialistams nepavyko nustatyti jos buvimo vietos.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, tiriantys žmogžudystės Panevėžio rajono Keravos kaime aplinkybes, šeštadienį sulaikė tris nusikaltimu įtariamus asmenis.

Vidaus reikalų ministras Dailis Alfonsas Barakauskas po nelaimės pareiškė, kad iš pareigų turėtų pasitraukti BPC, administruojančio skambučius pagalbos telefonu 112, vadovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

www

pirmiausiai reikia vyti vadovus is pareigu nes prisimelavo jei jie butu peme telefona tai butu ismete ir koryele buvo nes tai priestarauja logikai. MELAGIAI ir be zodziu...

Uz saugia Klaipeda

Kai tokios tragedijos ivygsta nereiketu ieskoti kaltu tik policijoja ,ir nubaudus kopki vadova ,ar eilini patruli laukti kitos tragedojos ....Cia turetu buti pilnai perziureta baudziamo kodekso baze ,protinga efektivi reforma Policijoja kuri duotu naudos ,valdymo aparata mazinti iki minimumo ...Sukurti atskira padalini kurie reaguotu i skubius iskvietimus neapkrauti juos papildomais darbais o tik reagavivas i nusikaltimus paringti fiziskai stiprius parengtus pareigunus tie kurie netinka gali pilnai dirpti ,budetojiu dalyse ,arestinese ....Bendrauti su visuomene kiekviename mieste nors syki i puse metu isklausyti ju problemas pasiulimus rinkti informacija apie nusikaltimus ,asmenys linkusius nusikalsti ...Bendrauti su eiliniu patruliu kaip padaryti policijos specialybe prestizine ko reikia ,nuo algos iki socialiniu garantijiu ,busto ,ir kodel kariskiu tokia prestizine specialybe ...Aprupinti kiekviena komisariata vaizdo.k.kad stebetu savo teritorija ,stebeti lombardus ,barus ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS