Ž. Pinskuvienė: Širvintų ligoninė izoliuojama | KaunoDiena.lt

Ž. PINSKUVIENĖ: ŠIRVINTŲ LIGONINĖ IZOLIUOJAMA

  • 3

Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė praneša, kad Širvintų ligoninėje nustačius koronaviruso atvejį įstaiga yra laikinai izoliuojama, uždaromas priėmimo skyrius.

„Gerbiami Širvintų rajono gyventojai, Širvintų ligoninėje nustačius COVID-19 atvejį, Operacijų centro sprendimu, įstaiga yra laikinai izoliuojama, uždaromas ir priėmimo skyrius. Esant sveikatos sutrikimams, PRAŠOME NEVAŽIUOTI Į PRIĖMIMO SKYRIŲ. Skambinkite 112“, – savo feisbuko paskyroje rašo Ž. Pinskuvienė.

Širvintų rajono merė taip pat informuoja, kad skubiai susisiekus su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru, buvo gauta papildomų testų, kurie iki šeštadienio bus atlikti visiems įstaigos pacientams ir dar netirtiems darbuotojams.

„Tik sulaukus tyrimų rezultatų, bus priimami sprendimai dėl tolimesnio Priėmimo skyriaus darbo“, – savo feisbuko paskyroje teigia Ž. Pinskuvienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

AŠ Manau

Štai kaip dirbama ir dar didžiuojasi ,kad ministerija gerai dirbą.Nesvarbu ,kad savivaldybė įkūrėjas,bet priežiūra turėtu vykdyti sveikatos ministerija.Tik algos keliamos,o ne mažinamos tokių metų.Tai ir parodo jų verygų ir kitų veidus.Tie milijardai nuplauks ir milijonierių po pandemijos Lietuvoje padidės.

Juozas

juk ne klinikos ten, ot darbas pasakyti užsidarome visi namo dešimčiai medikų, kad organizuotų dezinfekcija patalpų kitų gydytojų pritraukimą kad žmonėms nereiktų į kitus miestus važiuoti, o tai labai sunku padaryti.

NA NA

operatyviai dirba Širvintų merė Pinskuvienė ,ji dėl savo žmonių daro daug ,ne žodžiais ,o darbais ,,,,sėkmės ,saugokite save ,kad apsaugotumėt kitus ,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS