Apie sriubą, ir ne tik | KaunoDiena.lt

APIE SRIUBĄ, IR NE TIK

Mūsų žiniasklaida (ne visa) minta sensacijomis, o į pagrindinę sensacijų košę sraunia čiurkšle sutekėjo sriuba, o tai ir rodo pagrindinio žinių portalo lygį.

Kaipgi čia apeisi tokią kulinarijos naujieną – iškart nebaigtu pradiniu pakviptų. Taigi, visų pirma – apie ją.

Beje, ragavau. Skonis lyg liesiausiam veganui išvirus nebaigtą savo valgį su visa lėkšte. Skalsu lyg Agurkicho pažadai prieš rinkimus, atrodo, specialiai Žverygai gaminta.

Kas toliau? Dešrelės iš (nuriebinto) gulbės pieno? Matysime, o kas dar įdomaus?

Visiškai nebeaiškūs Centrinių paštų reikalai. Mėginau Kaune išsiųsti knygas, ir kaip tik tada jį uždarė.

Darbuotojos išsirikiavo lyg aukcione, nes dėl jų likimo niekas nieko nežino.

Vis dėlto paskelbtas aukcionas pastatui.

Tuo metu Klaipėda savo Centrinio pašto aukcioną stabdo ir bandys pastatą išpirkti. Klaipėda vėl rodo pavyzdį.

Į kaunietiškąjį beveik kasdien užeidavo japonų grupės, daug fotografuodavo, jiems tai darė didžiulį įspūdį. Ar mylmerui, neseniai gavusiam Japonijos ordiną, tai nesvarbu?

Kad žmonių protestai nesvarbūs, jau matėme.

Be to, tai UNESCO objektas, kuriame privalo būti išlaikyta jo funkcija, jo išbraukimas iš UNESCO sąrašų dvelkia ir tarptautiniu skandalu.

Taigi, klausimų daug, bet iš miesto tėvų kažkas orą išleido, visi kaip dizainerio sriubos prisivalgę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jo

Apsirūkęs žolytės autorius...

W

Kazkoks brie das be rysio. Daug visokiu zodziu ir nieko nesupratau.

Arijas

Arabai gatavi istrinti musu istorija ir sunaikinti viska.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS