Ar jiems vieta Lietuvoje? | KaunoDiena.lt

AR JIEMS VIETA LIETUVOJE?

Pranešta, kad planuojama deportuoti iš Lietuvos buvusios nusikaltėlių organizacijos „Jedinstvo“ vadą Valerijų Ivanovą. Keista, kad jis dar iki šiol gyvena Lietuvoje. Jeigu nepriklausomoje valstybėje taip blogai, kodėl tada neišvyko į išsvajotąją Rusiją? Nepatinka laisva Lietuva ir vis tiek joje gyvena. Sunku suprasti.

Tokių pastebime Lietuvoje ne vieną, ir jie anksčiau ar vėliau turėtų būti deportuoti iš Lietuvos. Panašių asmenų yra ir Klaipėdoje.

Ne kartą tenka pastebėti tam tikrus veikėjus, besireiškiančius interneto komentaruose, o feisbuke jie išvis drąsūs. Kaip kiškiai.

Vienas net leidžia suprasti, jog Lietuvoje nėra žiniasklaidos, yra tik propaganda, ir dar pareiškia, kad yra tokių „asilų“, kurie net prenumeruoja ir taip esą finansuoja tuos „propagandinius kanalus“...

Be abejo, viskas parašyta su gausybe baisių rašybos klaidų. Tarsi Valstybinės kalbos įstatymas neegzistuotų.

Be to, čia turbūt reikėtų suprasti, kad Lietuvoje skleidžiama propaganda, o jau Rusijoje tai viešumoje dėstoma tikra tiesa, nes tik ten yra tikroji, objektyvioji žiniasklaida.

Kyla klausimas, ar Lietuvos valstybe nepatenkintiems tipams tikrai vieta Lietuvoje? Gal laikas paskui V. Ivanovą?

Ir gal jau kitąmet deklaruojant pajamas visiems LR piliečiams reikėtų įvesti prievolę privalomai užpildyti lojalumo deklaracijas, suprantama, perspėjus apie atsakomybę, jei bus meluojama. Gal tuomet deportacijos procesai vyktų sparčiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS