Argi galima taikytis su pedofilu? | KaunoDiena.lt

ARGI GALIMA TAIKYTIS SU PEDOFILU?

Norėčiau atsakyti Kristupui (ar kokiam ten), kuris vieną penktadienį "Karštame telefone" dejavo, kad "nepanašu, jog NATO mus gintų", "neturime savojo V.Zelenskio" ir "nereikia daugiau pyktis su rusais" ("Valdžiai mūsų negaila?", "Klaipėda", 2022 09 09.

Pirma, NATO jau mus gina. Kiekvieną kartą, kai NATO lėktuvai kyla "palydėti" į Lietuvos oro erdvę įskridusių rusų lėktuvų, ši organizacija mus gina ir ji tą daro kiekvieną kartą, kai jos kariniai laivai vizituoja Klaipėdoje arba kai vykdomos bendros pratybos su Lietuvos pajėgomis.

Atsiminkite tai, kai kitą kartą kils noras viešajame transporte, visiems girdint, paloti ant atplaukusio JAV karinio laivo.

Antra, sutinku, V. Zelenskis labai šaunus ir jis viską daro taip, kaip turi daryti kariaujančios demokratinės valstybės vadovas, tačiau Ukrainos sėkmė pastatyta ne vien ant jo pečių.

Jeigu ne visokeriopa kitų valstybių parama (įskaitant ir Lietuvos) bei pačių Ukrainos žmonių ryžtas kovoti, Kijevas jaus seniai būtų okupuotas (su V.Zelenskiu arba be jo).

Trečia, su rusais niekas nesusipyko. Rusija įprastą kartą kartą pabandė įsiveržti į kaimyninę šalį ir ją užkariauti. Šį kartą rusai gavo į dantis (ir labai skaudžiai). Štai ir visas "konfliktas".

Ar Lietuvos teisėsauga "susipyko" su H.Daktaru ar pedofilu E.Čekanavičiumi? Ne. Minėti asmenys daugelį metų darė nusikaltimus ir gavo atitinkamas bausmes. Rusijos atveju – tas pats.

Gairės: karas Ukrainoje, Rusija, Lietuvos teisėsauga
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS