Joks raštelis neatstos santuokos | KaunoDiena.lt

JOKS RAŠTELIS NEATSTOS SANTUOKOS

Tenka prisipažinti, kad labai nustebino keistas straipsnis "Klaipėdos" nuomonių puslapyje "Moters žodį reikia gerbti", 2022 12 01. Jis yra apie tai, neva dviejų Seimo narių pasiūlymas prieš intymius santykius pasirašyti sutikimą lytinei sueičiai yra teisingas ir vertas dėmesio.

Klausykite, apie ką mes kalbame? Šitaip juk yra biurokratizuojamas dviejų žmonių intymiausias gyvenimas, apie kurį net garsiai nevalia kalbėti.

O kaip iki šiol žmonės gyveno, kaip iki šiol tūkstančius metų santykiavo, nors ir nebuvo tokio beprotiško įstatymo, kokį dabar siūlo?

Juk visko biurokratizuoti neįmanoma, o čia kalbama apie tokius dalykus. Išeitų net, kad mūsų visų protėviai buvo kažkokie nusikaltėliai, nes neturėdavo tokių sutikimų. Vietoj to žmonės anksčiau duodavo santuokos įžadus bažnyčiose ir į juos žiūrėjo be galo rimtai.

O dabar, suprantama, kai trainiojamasi pakampėse ir nežinia, ko apskritai iš gero gyvenimo prisigalvojama, prisireikė kažkokių sutikimų.

Įforminkite savo santykius santuoka, ir nebus jokių problemų. Joks pasirašytas popiergalis niekada neatstos santuokos sakramento.

Užuot kalbėjus ir darius kvailystes, reikia tiesiog tik pagaliau atsikvošėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Eikit peklon su savo Gavnopoliais

Grįžta viduramžiai!Ką nori normalios poros,tą tegul ir daro!Su popiergaliais ar be jų,koks kieno suknistas reikalas?!Kitoms "poroms" yra atitinkamos medicininės klasifikacijos.

Anonimas

As irgi pries sita nesamone. Jei cyras nori, reiskiasi reikia. Moteris turi vykdyti vyro norus. Paprasta.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS