Ką iš tiesų padarė O. Šurajevas? | KaunoDiena.lt

KĄ IŠ TIESŲ PADARĖ O. ŠURAJEVAS?

Norėčiau atsakyti Eugenijui, kuris pasireiškė „Karštame telefone“ („Klaipėda“, kovo 16 d.). Jis tvirtino, kad vienas komikas „pernelyg daug sau leidžia, skatina patyčias“.

Akivaizdu, kad kalbama apie naujausią Olego Šurajevo skandalą. Norėčiau paklausti Eugenijaus, ką gi tokio pernelyg daug O. Šurajevas sau leido? Juk jis tik priminė mums, kad mėšlas – dvokia.

Dabartinė Seimo opozicija atstovauja homo sovieticus, drįsčiau sakyti, ir vatnikų interesams, ir aš net neabejoju, kad jeigu šiuo metu valdžioje būtų „valstiečių“ ir socdemų frakcija, tokios paramos Ukrainai, kokia yra dabar, nebūtų.

Dar daugiau, aš net neabejoju, kad ta valdžia visomis išgalėmis kenktų Ukrainai padėti norintiems žmonėms ir gal net aptakiai pripažintų Krymo aneksiją.

Kuo remiuosi? Ogi vyriausiojo „valstiečio“ R. Karbauskio verslo Rusijoje ryšiais ir faktu, kad jo brolis Mindaugas iki pat kruvinosios Rusijos avantiūros Ukrainoje užėmė svarbią vietą viename Maskvos teatre, taip pat faktu, kad karbauskininkai vaidino svarbų vaidmenį referendume dėl naujos japoniškos atominės Lietuvoje.

Praėjusiais metais daug kas žvygavo dėl elektros kainų. Dabar įsivaizduokite, kaip būtų buvę, jeigu kadaise būtumėte tarę TAIP naujai atominei.

O. Šurajevas savo kvailais pokštais ir provokacijomis mums tik priminė, kas yra kas (kaip vaikas iš pasakos apie naujus karaliaus drabužius).

Kalbant apie „patyčias“, pasakysiu tik tiek – mažaraščiai ir valstybės priešininkai kiekvieną humoro ar pašaipos apraišką vadina patyčiomis, jiems klaikiai nepatinka, kai šaipomasi iš jų ar jų „gelbėtojų“.

Tačiau kiekvienam sveiko proto žmogui humoras yra paskutinis ginklas, kuriuo galima apsiginti nuo agresyvaus, autoritarinio pobūdžio idiotizmo, kuriam neretai atstovauja dabartinė opozicija.

Jeigu mano minėti asmenys galėtų, jie tuojau pat susidorotų su visais, kurie iš jų juokiasi internete ir televizijoje.

Bėda yra tik tai, kad, baigus „kovą su patyčiomis“, ateitų eilė rimtai žiniasklaidai ir jai tektų rinktis, ką daryti – šlovinti runkelių dievaičius ar susitaikyti su bedarbio (politinio kalinio) dalia.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

tadas

ar as galiu gerbti seima, kuri bet koks valkata gali priserti by...biais? vienareiksmiskai ne!

avtorius mažaraštis.

Nežino kad po raide K su tašku slepiasi seniausios profesijos moterys. Krymo okupacija. O okiu būdu krapai gavo Rusijos Krymą? Tas būdas vadinasi vagystė. Pabandyk išpersti kokiu teisiniu pagrindu kukurūznikas tą krymą padovanojo.

Žiauru

Autorius klijuoja visokias etiketes, o kodėl ne iš homo sovietikus žmogaus teisių gynėjas iš Seimo tyli, tyli ir kitos žmonių teisių vyriausios gynėjos? Patyčios leidžiamos aukščiausiame valdžios ešelone? Tai kodėl mokykloje neleidžiamos, a?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS