„Kibirgalviai“ – neišauklėjami | KaunoDiena.lt

„KIBIRGALVIAI“ – NEIŠAUKLĖJAMI

Gal prieš 10 metų atsakingas verslininkas dovanojo reklaminį plotą Klaipėdos centre, Herkaus Manto gatvėje ant namo sienos. Tai va, buvau tokį plakatą pakabinęs.

Šiandien vėl girdžiu, kad reikia šviesti, kalbėtis su barbarais. Tai neveikia!

"Kibirgalvių" neveikia jokios derybos. Žinote kodėl? Todėl, kad jie sociopatai. Jie gyvena pagal kitas taisykles, ir kai knisa kitiems gyvenimus, į bet kokį bandymą atvesti į protą atsako: "O kur mano teisės? Kodėl aš negaliu šalia tavo sodybos savaitgaliais nuolat birbinti dešimt birbalų arba įsirengti šaudyklos? Arba vidurnaktį leisti muzikos visu garsu daugiabutyje, pūsti cigarečių dūmus pro langus kaimynams?"

Argumentas čia paprastas – "aš gi noriu". Arba "o kodėl miškavežiams galima?". Lygiai kaip A.Lukašenka. "Pirk plytą." "Nereikia." "Tada derėkimės."

"Kibirgalvių" neveikia jokios derybos. Žinote kodėl? Todėl, kad jie sociopatai.

Ne. Su teroristais nesiderama.

Tik keturračių konfiskavimas iškart pagavus pirmą kartą niokojant gamtą priverstų pagalvoti empatiškai apie kitus.

A.Lukašenkai argumentas – tik sankcijos. Sociopatai bet kokį bandymą derėtis interpretuos tik jiems patiems suprantamu būdu, kurio jūs net įsivaizduoti negalite. Todėl, kad jūs net neįtariate, jog taip galima mąstyti. Nes jūs normalūs žmonės, o jie – sociopatai. Jie neturi empatijos ir galvoja tik apie save, kokie dar ten traiškomi paukšteliai?

Kalbiesi, tau kažko reikia? Ok, įjungiame skaitiklį. A.Lukašenkai žmones vietoj kulkų naudoti nieko nereiškia, o čia kažkas sako: "Na, bet taip negražu." Tai jums negražu. O jam gražu net labai.

Kai kažkas kalba, kad "kibirgalvius" reikia edukuoti, norisi paklausti, ar jums gerai sekasi vasarą edukuoti bimbalus? (Taip, čia telpa ne tik dvisparniai.) Iš esmės tai tas pats.

Nereikia edukuoti needukuotinų. Antivakseriai yra tokie ne dėl to, kad ko nors nežino. Priešingai. Jie "žino" viską geriau už visus pasaulio mokslininkus kartu sudėjus. Tik savaip, pagal savo zekiškas "paniatkes".

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pataikė kaip pirštu

į kakį... Dėl jaunimo - sutinku. Dėl antivakserių - ne.

Daina

Pritariu autoriui. Tokiai kibiragalviai - tikra Lietuvos nelaimė. Neveltui viena užsieniečių pora, kelis metus gyvenusi ir dirbusi Lietuvoje, išvažiuodami pasakė :"Didžiausia Lietuvos bėda tai - nekultūringas jaunimas - menko išsilavinimo, garsūs, triukšmingi, dažnai agresyvūs ir mėgstantys alkohol"į. Kaip pištu į aki pataikė

Aš noriu šitam autoriui,

etikečių klijuotojui (būtent dėl nesivakcinuojančių) įkičti į rudkį žarną ir paleisti suspausto oro srovę. Kur mano teisės? Labai gražu žiūrėti būtų - lyg į kokią varlę besipučiančią. Tai būtų mano meninė išraiška.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS