Mokytojų streikai jau piktina | KaunoDiena.lt

MOKYTOJŲ STREIKAI JAU PIKTINA

  • 23

Esu vaiko, kurio mokyklos mokytojai nestreikuoja, mama. Labai palaikau visus Lietuvos mokytojus, o ypač – klaipėdiečius.

Tai, ką mūsų valdžia daro, yra nepateisinama ir visiškai neprotinga.

Užsitęsęs streikas rodo, kad mūsų valdžiai visiškai vienodai, ką mano patys mokytojai, jokio dialogo, o kai kurie valdžios asmenys dar ir savo kvailumą demonstruoja.

Visiškai sutinku su mokytojų profsąjungų atstovais, kad su tokiais dalykais reikia kovoti. Bet ar pasirinktas būdas yra teisingas, verta pagalvoti.

Streikuojančių mokyklų mokiniai atostogauja ir per Kalėdas atostogaus. Ar nebus paskui jie spaudžiami greitai ir bet kaip vytis mokymo grafikus?

Kažin, ar mokytojų profsąjungos nesvarstė kitų protesto būdų? Ar išnaudotos visos galimybės  savo tikslams pasiekti?

Labai abejoju ir užjaučiu streikuojančių mokyklų mokinius bei jų tėvus.

Akvilė

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Anonimas

Gal ir negerai valdzia.padare jau ir preta valdzia daug ko nepadare bet kaip dabar tie vadinami mokytojai su Navicu priesaky elgiasi nezmoniskai bloga darosi dabar tas Tapinas dar ilindo as galvojau kad.jis protingas bet pinigai visiem makaule susuka dieve gelbek lietuva nuo tokiu

Gėda

tik visiški lopai galvoja egoistiškai ir nemato valdžios vykdomo genocido (vaikų atėmimai ir švietimo naikinimas)

mama

Pritariu,tikrai vaikai negali patapti mokytojų įkaitais.Tegul mokytojai pasirenka dieną ir visi kartu išeina į gatves išreikšti savo reikalavimus valdžiai,bet tas nėjimas į darbą jau gerokai įkyrėjo. Nes vaikai tai vistiek turės praeiti programą o tada,,, visi puikiai suprantame kas dėsis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS