Besideginančios nuogos moterys – gėris ar blogybė? | KaunoDiena.lt

BESIDEGINANČIOS NUOGOS MOTERYS – GĖRIS AR BLOGYBĖ?

Tris dešimtmečius Pirmosios Melnragės pliaže besideginančios nuogos moterys nenori užleisti savų pozicijų, jų negąsdina nei policija, nei tvarkdarių reidai.

Vieni klaipėdiečiai įsitikinę, kad nustatytų taisyklių privalu laikytis, o kiti mano, jog iš tokių kovų su besikaitinančiomis dailiosios lyties atstovėmis užsienio kurortuose tik pasijuoktų.

Aleksejus:

– Jei jauna ir graži – tegul deginasi. Bet jei rimtai, tai moterims yra skirtas specialus ruožas. Juk Melnragėje yra bendrasis pliažas. Kodėl joms būtinai ten reikia? Yra įrengti moterų, bendrieji ir net vyrų bei nudistų paplūdimiai. Visiems – pagal norus ir poreikius.

Eugenijus:

– Nuogas moteris varyti iš pliažo? Be abejo, o kaip kitaip? Grožėtis jomis? Na, gal ne. Bendrajame pliaže – nuogos moterys? Tegul jos eina į moterų paplūdimį. Nudistai taip pat renkasi tik ten, kur jiems nustatyta. Mes gyvename Lietuvoje, o ne Nicoje. Gal ir norime Nicoje gyventi, bet kol kas neišeina.

Milda:

– Nuogoms moterims yra skirtas moterų pliažas. Manyčiau, jog yra sudarytos visos sąlygos, jei jos nori jaustis laisvai ir degintis nuogos. Juk tai jos gali daryti moterų pliaže. Galbūt ne visiems yra priimtina stebėti nuogus žmones. Ateina šeimos su vaikais, ir kur dėtis? Reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kaip jaučiasi mūsų visuomenė. Mes dar nesame Vakarai.

Edmundas:

– Nuogas moteris reikėtų vyti į moterų pliažą. Ar tai būtų įmanoma Saudo Arabijoje? Kiek kartų tokioms galvą nukirstų? Jei kas nors sakys, kad tai blogas pavyzdys, pasidairykime po Latvijos, Lenkijos, Norvegijos ar Baltarusijos pliažus. Nėra priimtini tokie dalykai. Niekur nėra parašyta, kad gatve gali eiti vien tik su kelnėmis. Aš juk negaliu per miestą pereiti be aprangos, kaip šios moterys. Tuoj pat prisistatytų Kristinos Vintilaitės vadovaujamas skyrius ir nubaustų mane. O jos juk yra viešoje vietoje. Ir visiškai nuogos.

Audrius:

– Dviprasmiška situacija. Bet pasaulyje niekas taip audringai nereaguoja. Daugelyje šalių esu pastebėjęs, jog į tai žiūrima tolerantiškai, įsiterpia jos į bendrą kontekstą ir niekam netrukdo. Net Ukrainoje teko matyti be liemenėlių besideginančias moteris ir niekas jų nevijo, negėdijo. Visi tai priimama tolerantiškai.

Aušra:

– Man atrodo, kad pirmiausia moterų pliažą reikėtų sutvarkyti. Aš lankausi moterų, ne šiame pliaže, kur vyksta kovos. Tačiau galvoju, jog į tų moterų norus vertėtų įsiklausyti. Moterų pliažas iš tiesų yra per toli. Senyvo amžiaus gyventojoms jis sunkiai pasiekiamas pėsčiomis. Antras momentas, kurį visi pamiršta, – nuošaliame moterų pliaže gal jos jaučiasi nesaugios? Kasmet apie jį ratus suka iškrypėlių būriai. O čia, bendrajame pliaže, renkasi suaugusios ir pagyvenusios moteriškės, jei kokia bėda, lengviau pagalbą prisišaukti. Tikėtina, kad jos neišsikrausto dėl tam tikrų motyvų, kurių niekas nenori girdėti. Gal aptverti jį reikėtų? Pažymėti kažkaip? O gal moterų pliažą artėliau atkelti? Šių moterų net su bizūnu nebeišvysime. Vadinasi, reikia ieškoti kompromiso.

GALERIJA

  • Besideginančios nuogos moterys – gėris ar blogybė?
  • Besideginančios nuogos moterys – gėris ar blogybė?
  • Besideginančios nuogos moterys – gėris ar blogybė?
  • Besideginančios nuogos moterys – gėris ar blogybė?
  • Besideginančios nuogos moterys – gėris ar blogybė?
  • Besideginančios nuogos moterys – gėris ar blogybė?
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Vytautas L.

Ši Paplūdimio vieta yra tiesiogiai ant ateinančių pėsčiomis takų prie jūros - nuo Molo pusės,nuo Stadiono pusės ir pan.Tiesiog taip būti Negali,kad keliolika atžagaraus ar chuliganiškai chamiško elgesio žmonių čia plikšinėtų ir savo veiksmais išdarinėtų įvairias provokacijas.Reikia čia padaryti taip,kad šita vietovė būtų dar labiau Viešesnė ir ,sakykim,dar labiau Civilizuota! Manom,kad tada ir pasibaigs šitaip nekultūringų žmonių brutualumas.

cirko

dėl kuo tas cirkas demagogijos juk mes esame laisvi, demokratiškai gyvename demokratija renkasi kiekvienas pilietys ir neturi teises jokie ten sergetojai eiti trugdyti poilsi juk žmogus renkasi savo norui, koki kūną kaitinti saules voniose, prašau deginkis ir be normos baudų juk nėra konstytucijos straipsnio niekinimo čia yra mano valia o prieš mūsų valia matote eina minko kvaišina derina BAUDOMIS ŠERIA , jeigu jau tokie fokusai yra lietuvoj daromi, taip darykite maudikles baseinus nuogaliu pliažas skirtas nuogaliui, kur yra blogis blogi mes kuriame ir savo piliečius bauginame, laikas daryti išvadas kur yra pliažas palangoj, neringoj , ir abelnai visam pajuri, žiūrint ką mes turim juk net bio,taulietu nėra pastatytu, jeigu turi ponas prie savo kavinės taip užrakintus laiko, kur patinka , o jeigu stipriau dėk į kelnes , va tas taip yra gėris ,o ten kur išvertė savo grožybe moteris yra blogio rykštė, baudos kada baiksite žaisti ir nosi nekišite tarp žmogaus laisves privatus noras mano

Rašo

vien vyrų mylėtojai ir impotentai.Pati problema jiems nerūpi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS