Parduoti galima tik muilą | KaunoDiena.lt

PARDUOTI GALIMA TIK MUILĄ


Man tikrai patinka ir džiaugiasi širdis, jog daugybę metų buvusi apleista M.Mažvydo alėja tampa patrauklesnė miestiečiams ir svečiams.

Tačiau joje yra ir tokia pūliuojanti žaizda, kurią būtina gydyti, ir nedelsiant, nes infekcija gali paplisti labai gretai. Kalbu apie "bomžus", kurie kasdien būriuojasi prie M.Mažvydo alėjoje esančio prekybos centro.

Jie iš pirkėjų, einančių į parduotuvę, kaulija litų, o tai nuteikia tikrai nemaloniai. Asocialūs asmenys dvokia, apsileidę, girti.

Esu mačiusi, kaip nešvariomis rankomis girta "bomžė" tapšnojo per nesupakuotas bandeles toje parduotuvėje. Vos nesusivėmiau, kai pagalvojau, kad kiti žmonės jas pirks ir valgys.

Kai kreipiausi į parduotuvės administraciją, gavau atsakymą, "kad jie irgi žmonės ir turi teisę įeiti į parduotuvę". Suprantama, kad jie taip pat yra žmonės, tačiau taip ir turi atrodyti, elgtis atitinkamai.

Šiuo atveju parduotuvės administracijai visai nesvarbu, kad nuo moters sklinda baisus kvapas, galima užsikrėsti įvairiomis ligomis.

Baisu ir pagalvoti, kiek tų asocialių asmenų serga, pavyzdžiui, tuberkulioze, kuria nuo jų galime užsikrėsti kiekvienas.

Taip, mes visi žmonės, bet yra tam tikros moralės normos – juk nesugalvojame ateiti į parduotuvę nuogi. Tai kodėl aš turėčiau eiti į parduotuvę pro "bomžų" užkardą, uostyti smarvę, bijoti pirkti nesupakuotus produktus?

Norėčiau pasiūlyti parduotuvės administracijai, kad kai kitą kartą prie kasos ateis "bomžas", kuris norės nusipirkti pigaus vyno, pasiūlyti jam geriau įsigyti ūkiško muilo ir nusiprausti. Bus nauda ir jam, ir aplinkiniams.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

jis to to jis

Sutinku. Man jie taip pat patinka, tai yra gėris, bet kiek aš praeinu šita alėja, man trūksta ir pastatų grožio, bent jau sutvarkytų tą stalininio pastato fasadą, o tai tinkas nubyrėjęs ir spalva neaišku kokia . Žinoma tai pinigai ir su laiku susitvarkys.

to jis

Manyciau,kad jus klystate-suoliukai reiskia daug.Kiek teko buti kitose salyse,tai ten prie parduotuviu(gan prabangiu)vasara yra padedami net mikstasuoliai,patogus odiniai foteliai.Klausiau kodel,tai sako,kad zmones sugriztu,prisimine ta malonuma.Salia yra savitarnos kavinukes,zmones patogiai sedi lauke ir megaujasi gerimais.O cia-akmenys.Karta pasedejes-nenoresi sugristi.Seimoms su vaikais tiek MM alejoje tiek prie Danes nesaugu.Taip smulkus verslas ir vejamas is senamiescio......

Jonas01

Autorė, tai apie ką jus rašote vadinasi demokratija. Jie laisvi žmonės. Pritariu parduotuvės atstovei. O jeigu jus vos neapsivėmėt, tai "Sveiki atvykę į tikrąjį pasaulį!". Tie bomžai jūsų tautiečiai. Ir tie kurie Londone tulikus valo - irgi jūsų tautiečiai. :DDDDD
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS