Prie kasų – dergiantis vaikas | KaunoDiena.lt

PRIE KASŲ – DERGIANTIS VAIKAS

Esu pasipiktinusi viename uostamiesčio prekybos centre matytu vaizdeliu.

Po darbo dienos teko važiuoti į prekybos centrą pirkti maisto produktų. Visoje prekybos salėje apie 19 val. 30 min. veikė tik dvi kasos. Viena – bendra, kita – skirta tėveliams su vaikais.

Teko stoti į eilę prie šios kasos. Tačiau tai buvo didžiausia mano klaida.

Eilėje prieš mane stoviniavo šeima su vaikais. Netikėtai kažkas sušuko, jog prie kasos, ant grindų – ištryptos fekalijos.

Maniau apsivemsiu. Stovi su maisto pirkiniais, o šalia kažkieno vaikas trypia po šūdus.

Visiems nuo proto nušokusiems tėveliams kilo netikėtas džiaugsmas. "Matyt, jau nebeišlaikė", – pasigardžiuodama čiauškėjo viena mamytė.

Kitas tėvelis irgi guviai dairėsi, stebėdamas – o kas gi dabar bus? Ateis kas nors išvalyti svetimus šūdus, ar ne?

Mane siaubas apėmė, lyg ne iš to pasaulio pasijaučiau atėjusi į šią keistą tėvų erdvę.

Kas pridergė parduotuvėje, taip ir liko neaišku. Kieno tai vaikas, taip pat neaišku. Tikėtina, dingo tėveliai su visa apsišikusio vaiko smarve.

Gal kas nors pasakytų, jog nieko čia tokio, vaikai dažnai į kelnes pridergia ir tai esą yra normalu. Bet tai tikrai nėra ir negali būti normalu ir tegul tėvystės rūpesčių išvarginti piliečiai nebruka savo gyvenimo būdo aplinkiniams.

O jeigu jų išpopintas vaikas serga rotovirusu ir norovirusu? Kas man pagelbės, jei aš užsikrėsiu šia liga? Ar man tie tėvai mokės algą, kol aš galuosiuosi tualete?

Normalioje visuomenėje nėra priimtina kišti pasisveikinimui purviną ranką. Todėl manau, jog nenormalu ir net nusikalstama, kai kažkieno vaikai dergia viešose vietose.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

As

Oi tg db vaikams viskas galima

Anonimas

Kas prišiko- tas tegul ir valo. Valytojos vietoj to tikrai nedaryčiau.

Na jau tikrai

Nieko čia gražaus ponai. Ar vaikas, ar suaugęs – šikt viešoje vietoje nevalia. Idiotiška palyginti situaciją su šunimis. Kažkodėl svetimo vaiko šūdai kitiems turi būti malonūs. Ką dar sugalvosite?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS