G. Nausėda: nusispjaukime į subjaurotą gatvę ir užsukime į salotų barą | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA: NUSISPJAUKIME Į SUBJAUROTĄ GATVĘ IR UŽSUKIME Į SALOTŲ BARĄ

Neįmanoma net trumpam ištrūkti paatostogauti – savaitę nebuvau Lietuvoje, nepusryčiavau "Mano guru" ir mano mylimam salotų barui iškilo grėsmė. C'mon, aš jau grįžau! O jeigu rimtai – išrausta ir užkonservuota Vilniaus gatvė pribaigtų net arklį, ką jau kalbėti apie nekaltą kavinę. Potencialūs klientai suka pro šalį, kadangi geriau nusilaužti koją slidinėjant ar žaidžiant krepšinį nei einant šaligatviu.

Jei "Mano guru" žlugtų, būtų didžiai apmaudu. Tai ne šiaip kažkoks maitinimosi taškas, o socialinis projektas, leidžiantis įsidarbinti vienokių ar kitokių problemų turėjusiems jauniems žmonėms. Kas jau kas, o aš, dešimtmetį ten besilankantis klientas, puikiai pažįstu tas mielas merginas ir šaunius vaikinus, kurie šypsodamiesi paduoda puodelį kavos, omletą, varškėčių ar salotų lėkštę.

Tiesą sakant, man visiškai neįdomu, kurie iš jų sėdėjo "ant adatos" ar padarė nusikaltimą – daug svarbiau žinoti, kad mano mokami centai bent kruopelyte padeda grąžinti juos iš klystkelių. Linas, Tomas, Artūras – man tai ne abstraktūs vardai, o konkretūs "bičai", kurie dabar kremta teisės mokslus, nekilnojamojo turto vadybą ar patys vykdo socialinius projektus. Galima sakyti, jie užaugo mano akyse... Atleiskite, merginos, jūsų vardų taip gerai neįsidėmėjau, kadangi nuolat užsižiūriu į jus pačias, o ne į lenteles ant jūsų krūtinės. Neabejoju, kad jūs taip pat artėjate savo svajonės link!

Mes galime padėti šiems žmonėms. Nusispjaukime į tą subjaurotą gatvę ir užsukime į "Mano guru" papusryčiauti, papietauti, tiesiog išgerti puodelį kavos arba stiklą natūralių sulčių! Beje, salotos čia nuostabios ir visada šviežios.

Galima užsisakyti pietus į namus arba darbą (tel. nr. 5 212 01 26, 8 687 33 720, el. paštas manoguru@is.lt). Pažįstami juokauja, kad visada žino, kur mane rasti tarp 8 ir 8.45 val. Pasiimkite laikrodį – sužaisime partiją greitųjų šachmatų (pažadu jūsų neaplošti) arba tiesiog paplepėsime apie ekonomiką, politiką ar sportą. Ir tuo pačiu skaniai pavalgysime.

Kuo ne "win-win" situacija?!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS