Blusos skyrybos | KaunoDiena.lt

BLUSOS SKYRYBOS

Jeigu jūs manėte, kad pagrindinis "Barcelona" klubo vasaros sandoris yra trenerio Šarūno Jasikevičiaus išviliojimas iš Kauno "Žalgirio", galbūt buvote teisūs. Tačiau gali būti, kad Šaro ir "Barcos" sutartis tuoj virs tik niekingu lašeliu sporto sandorių jūroje.

Pasaulio žiniasklaida šiemet net kaista nuo pranešimų, kad Lionelis Messi ruošiasi išvykti iš jam gimtąja tapusios Katalonijos. Tai paskui Cristiano Ronaldo į Italiją, tai į ūkanotąją Angliją. Dėl Italijos jau paaiškėjo, kad argentiniečio artimieji namą Milane įsigijo dėl labai žemiškos priežasties – mažesnių mokesčių. Dėl žemo ūgio Blusa ir Nykštuku pravardžiuojamo futbolininko uždarbis Barselonoje toli gražu ne nykštukinis. Vien už žaidimą jis gauna maždaug po pusę milijonų eurų kas savaitę, o bendros metinės pajamos gerokai viršija 100 mln. eurų. Tad net ir keli sutaupyti mokesčių procentai – didžiulė nauda.

Šįsyk galimų skyrybų istorija skamba kur kas rimčiau – gilėjantis konfliktas su klubo vadovais, panašu, jau padegė paskutinius tiltus. O kai partneriai nusprendė skirtis, jų nesulaikys net didžiausi sentimentai.

Dar didesniu finansiniu laimėjimu argentiniečiui taptų sutartis su "Manchester City". Nėra abejonių, kad klubą valdantys turtingi Abu Dabio šeichai L.Messi tiesiog apipiltų dangiškąja mana. Dar daugiau  – perėjimas taptų neabejotinai skambiausiu XXI-ojo amžiaus sporto sandoriu. Ką iš to laimėtų Mančesterio ekipa? Žinoma  – sportinį rezultatą. Ne vienus metus Čempionų lygą bandantis laimėti klubas su Leo atėjimu pačiuptų bene aštriausią durklą savo įspūdingame ginklų arsenale. Populiarumo ir pajamų prasme derlius taip pat būtų įspūdingas. Kas iš to pralaimėtų? Viso pasaulio futbolas! Pirmiausia todėl, kad L.Messi ir "Barcelona" meilės istorija buvo ir kol kas lieka itin retu ištikimybės pavyzdžiu. Dar būdamas paauglys iš gimtojo Rosarijo į Barseloną persikėlęs talentas čia pasiekė visas įmanomas viršūnes, bet nepasidavė net didžiausių Europos futbolo turčių gundymams. Šįsyk galimų skyrybų istorija skamba kur kas rimčiau – gilėjantis konfliktas su klubo vadovais, panašu, jau padegė paskutinius tiltus. O kai partneriai nusprendė skirtis, jų nesulaikys net didžiausi sentimentai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pas mus

Blusa yra Švinas

Ramunas

Reikia prezidentą vyti Barcos lauk

Šaras

Leo pasilik!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS