Chaotiškojo feminizmo bordelis | KaunoDiena.lt

CHAOTIŠKOJO FEMINIZMO BORDELIS

Garbė V.Čmilytei-Nielsen. Ji nepabūgo išklausyti kitokios pozicijos, nei laikosi mūsų valdantieji, galimybių pasais užsimoję nuolat karantinuoti piliečius.

O kur dingo Olimpo vyrai, kad neina susitikti su tuo Šeimų sąjūdžiu? Po riaušių privarė pilną pižamą?

A, pardon, vyrų nėra. Išvaikyti, neprileisti prie valdžios arba dar tik rengiasi keisti lytį į perspektyvesnę. Nūnai politinį bordelį lemia chaotiškasis feminizmas. Mat pagal prievartinės tolerancijos modulį aukščiausiuose postuose turi sėdėti būtinai moteris, būtinai tamsiaodė ir būtinai lesbietė.

Tamsiaodžiai pas mus dar importo stadijoje, todėl ima dominuoti kiti du šio reikalo dėmenys. Kompetencija, profesionalumas ir vyriška logika tampa „ne šio pasaulio dimensija“, kaip įžvelgė subsidijuojamus kotletus ryjančios bankininkystės vadas. Taip gimsta destrukcija, lemianti valstybės eroziją, kurią šiandien regime.

O kur dingo Olimpo vyrai, kad neina susitikti su tuo Šeimų sąjūdžiu? Po riaušių privarė pilną pižamą? A, pardon, vyrų nėra. Išvaikyti, neprileisti prie valdžios arba dar tik rengiasi keisti lytį į perspektyvesnę.

Ar patys valdantieji pastebi, kaip išmaniai suirute ėmė naudotis iki šiol tik subines besikasiusi penktoji kolona? Iškalbingas faktas – siūloma pinigų už duomenis apie riaušes užkardžiusius pareigūnus. Taip sukilėliai veikė per įvykius Minske, o dabar nedraugai pritaikė šį kovos modelį prieš mus. Kaip nelietuviškai sakė vienas mitingėlio Klaipėdoje dalyvis, „padarysime tai, ką 30 metų nepadarėme“.

Todėl garbė V.Čmilytei-Nielsen, kad ryžosi šiandien išeiti ieškoti kompromiso su valdžios reikalavimais nepatenkintais piliečiais. Juk jie taip pat yra Lietuvos žmonės, o ne asmenys, ant kurių iš anksto klijuojamos tualetinio popieriaus etiketės. „Reikėtų būti pasiruošus kalbėtis. Ne tik reikalauti“, – linkėjo p.Viktorija anai pusei. Tą patį valdžia pirmiausia turėtų pasakyti ir sau.

Būtina susitarti, pakaks tų riaušių ir priešpriešos, į kurią skverbiasi trečiosios jėgos.

P.S. Vilnius vėl krykštauja ištaškęs pinigus – už 2 295 900 eurų rekonstruotas Žemės gelmių informacijos centras. O kokiam Veneros negalavimui jis reikalingas, ponai?

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Anonimas

galim diskutuoti iki begalybes apie moterys ir vyrus,bet nuo fiziologijos dar nevienas nepabėgom.Vyras jei durnas tai jis bus durnas visą savo gyvenimą,su moterim biški kitaip,nes ir protinga mergina ar vidutinio amžiaus moteris reguliariai sudurniuoja ir nieko su tuo nepadarysi ,taip jau gamtos surėdita.

nereikia

taip labai pakiliai kalbėti apie vyrišką logiką ir žeminti moteris ponas Pociau.

tam -,,Azuolas ,, [ su giliuku dydzio kiausiais]

MOTERYS patinka visiems VYRAMS , bet -kada kalba eina apie MOTERIS , MERGINAS ....o prie ko sia sios nuvalkiotos lezbes ,feministes , at LGBT- 72-- ONO lyciu agrastynas --ju niekas aplamai zmonemis nelaiko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS