Dėl posto parduotų ir mamą? | KaunoDiena.lt

DĖL POSTO PARDUOTŲ IR MAMĄ?

Prezidentas inauguruotas, pokylis baigėsi, tad politikų karas gali tęstis. Kai kam dėl išlikimo, pamirštant elementarias vertybes, – svarbiausia išsaugoti postą. Jo įsikabinęs laikosi ne tik Seimo pirmininkas iš Kauno rajono. Dabar net tapęs vos ne herojumi, nes išdrįso pasipriešinti pačiam Ramūnui Karbauskiui. Vis dėlto realybė kur kas graudesnė. Kur buvo tas pats Viktoras Pranckietis anksčiau, kai vadas nuo pat kadencijos pradžios į jį valėsi kojas, o antras žmogus valstybėje tik uoliai linksėjo. Išdrįso prabilti tik tada, kai iškilo grėsmė jo postui. Tikrai, moraliai vertybinis požiūris.

Tokių dėl postų pasirengusių kone sušokti striptizą, yra ir daugiau. Štai toks vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas, vos išgirdęs, kad pagal koalicijos sutartį jo postas atiteko "lenkams", kurių lyderis demonstruoja ypatingą meilę Kremliui, puolė uoliai postringauti, kad pasirengęs su jais kalbėtis, jiems atstovauti. Turbūt vertybiniu požiūriu. Tiesa, paaiškėjo, kad nei ministrui "lenkai" kažką siūlė, nei ką. Tad E.Misiūno pareiškimas nuskambėjo labai dviprasmiškai – tarsi prie kelio stovinčios merginos, pasirengusios parsiduoti bet kam.

E.Misiūno pareiškimas nuskambėjo labai dviprasmiškai – tarsi prie kelio stovinčios merginos, pasirengusios parsiduoti bet kam.

Greičiausiai panašių transformacijų artimiausiu metu bus dar ne viena. Tad naujojo prezidento Gitano Nausėdos laukia išties nelengvas laikotarpis. Dar prieš inauguraciją prezidentas aiškiai užsiminė, kad kai kurie veikėjai neskubėtų matuotis ministrų kostiumų. Dar aiškiau G.Nausėda pasisakė apie krašto apsaugos ministro postą, kuris numatytas teisiamai partijai "Tvarka ir teisingumas", kurios lyderis dar ne taip seniai postringavo tarsi pagal Kremliaus dūdelę. Ar pavyks Prezidentui apginti ir išsaugoti dabartinį krašto apsaugos ministrą? Jeigu ne, tai būtų ne tik pirmasis G.Nausėdos pralaimėjimas. Gali kilti kur kas didesnių grėsmių, ypač jeigu į šį postą nutūptų tikrai "tvarkiečiams" lojalus veikėjas.

Prezidentui lengva nebus, nes R.Karbauskio šaika, su partiją savotiška UAB pavertusiais Gediminu Kirkilu ir Juozu Bernatoniu bei panašiais bebrų lygio veikėjais jau galanda kirvius. Tad laukime naujienų ir naujos dozės politinio purvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rachael Seymour

Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Kaimietis

Tai kaip man elgtis. Neturėsiu mašinos su vairuotoju ir palyda kiekvieną dieną į kaimą. Vyrai su juodais švarkais į lovelę nepaguldys , ir mano miego nedabos. O man taip baugu. Nes jau gyvenime niekada neturėsiu tokių dalykų, liks tik serbentų krūmas. Ir prisiminimai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS