Grafomanas negali nerašyti | KaunoDiena.lt

GRAFOMANAS NEGALI NERAŠYTI

Eikite geriau įstatymų projektų rašyti, o ne feisbuko postų. Taip patarė parlamentaras J.Džiugelis savo buvusiai partijos kolegei, Naisiuose reziduojančio "valstiečių" lyderio ausims ir akims Seime – A.Širinskienei.

Lengva kalbėti. Kaip gali atsilaikyti, kai į tavo rankas pakliūva toks kompromatas? Premjerė I.Šimonytė su ministre A.Armonaite pas arabus pusryčiavo už 5 tūkst. eurų (!), dirhamais būtų iš viso per 20 tūkst. "Maždaug tiek, kiek tūlas lietuvis uždirba per pusmetį", – dar pridūrė A.Širinskienė savo feisbuke.

Politikei ši žinia širdį paglostė dar ir dėl to, kad ne vienas J.Narkevičius toks, kuris tupėdamas susisiekimo ministro kėdėje nevengė pavalgyti svetima sąskaita ir todėl politiniams partneriams ne kartą teko jį apmazgoti.

Tad atsirado proga atsigriebti, o faktas, kad premjerės su ministre tuo momentu net nebuvo Emyratuose (nes jos skrido lėktuvu link namų), yra visai nereikšmingas ir netgi destruktyvus, mat griauna visą koncepciją apie absoliutų blogį.

Akivaizdu, ministrė pirmininkė turi mažiau laiko nei A.Širinskienė, nes jos postai feisbuke labai lakoniški ir apimtimi nė iš tolo neprilygsta parlamentarės įrašams.

Akivaizdu, ministrė pirmininkė turi mažiau laiko nei A.Širinskienė, nes jos postai feisbuke labai lakoniški ir apimtimi nė iš tolo neprilygsta parlamentarės įrašams. Tačiau I.Šimonytė, be kita ko, pastebėjo, kad "negerai taip visą laiką kalbėtis su savimi", ir bejėgiškai bandė prisiminti, kada gi ponia parlamentarė pasinaudojo savo statutine teise klausimus premjerei užduoti tiesiog Seimo salėje. Neprisiminė.

Bet panašios pastabos nuo seimūnės, kaip nuo žąsies taukai. Į tai ji sureagavo tik dvigubai ilgesniu įrašu feisbuke, kur rašymo apimtimi su A.Širinskiene galėtų lygintis nebent tik jos politinis guru – R.Karbauskis.

Ir nėra čia ko nors labai išskirtinio, nes "nesustabdomą grafomanijos plitimą tarp politikų, taksistų, gimdyvių, meilužių, žudikų, vagių, prostitučių, pareigūnų, gydytojų ir pacientų" pastebėjo dar garsusis čekų prozininkas ir eseistas M.Kundera.

Nėra ir nieko keisto, nes atmetus obsesinio sutrikimo faktorių, kažkam tai vienintelis būdas likti politikoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kaunas

[[Alio [chunta]] Zurnaliste negina "aferiugu" vyriausybe,,ji pateike fakta [[kurio nei Jus nei as ne zinome]] Drasu!! Ir tos prieeeede arabu kompanijoje uz 5000eu. ir " valstieciu" guru -ausys ir akys {{liuks!!} ---lauks uz kampo stovedamos , zurnaliste ishdrysusia surikiuoti damu karalishka ""turneee"--o lia lia. saugokim A.D.nuo arabijos gurmaniu ir naisiu guru =ausu ir akiu .. Cha ,,,tai ir Coronos nebijojo....

Taigi

Užuojauta karbauskiniams.

CHUNTOS DVELKSMAS

Kokia čia koncervinė žiurkė išlindo,savų vagių ir aferistų vyriausybę gina.Pinigai taškomi belekaip.tvoros,vagonėliai,spygliuotos vielos,stadionai prie Aistėjos darželio už 350 miijonų eurų ir t.t.....Karbauskis su Širinskiene palyginus yra šventi,nei koncervų urodai,atnešę Lietuvai milijardinius nuostolius ir kurie su nupirkta žiniasklaida dangsto savo nusikaltimus,tame tarpe ir ši višta atidirbinėja skatikus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS