Į išvietę – rašinėti ant sienų | KaunoDiena.lt

Į IŠVIETĘ – RAŠINĖTI ANT SIENŲ

Valdantieji toliau kaunasi ne su priežastimis, o su pasekmėmis. Ir šįsyk į tą mūšį nukreipė pareigūnus, kurie vėl turėjo semti politikų privirtą košę. Juk ir durnam aišku, kad nuo šiandien įsigaliojantys draudimai yra segregaciniai ir antikonstituciniai. Kad ir ką kalbėtų valdančiuosius aptarnaujanti buvusi KT persona, kurio išvedžiojimus faktiniais argumentais sutrynė advokatų vadas I.Vėgėlė. Buvo gėda žiūrėti.

Skaistusis A.Armonaitės išradimas – galimybių pasas turi būti panaikintas, nes to reikalauja dalis tautos. Kad ir kokiais padugnėmis ją bevadintų konservantus kasdien masažuojantys žiniasklaidos kancerogenai.

Per penktadienio mitingą kažkoks oratorius kreipėsi į žiniasklaidininkus, klausdamas, ar šie čia atėjo provokuoti. Nereikia kalbėti nesąmonių, reporteriai nieko neprovokavo nei per riaušėmis pasibaigusį aną demaršą, nei šįsyk. Provokuoja tik Lietuvos gyvenimą sujaukusi ir nežinia ko pridirbusi I.Šimonytės Vyriausybė bei jai nuolaidžiaujantis Seimas.

Ir durnam aišku, kad nuo šiandien įsigaliojantys draudimai yra segregaciniai ir antikonstituciniai. Kad ir ką kalbėtų valdančiuosius aptarnaujanti buvusi KT persona.

Tačiau žiniasklaidai iš tiesų galima prikišti tai, kad ji ilgus metus kėlė ant šakių dešiniąsias politines jėgas. Gal ne iš blogos valios, o dėl inercijos, dėl dekoratyvinio patriotizmo, kuriuo sumaniai naudojasi dešinieji, dėl nesubrendėliško bukumo, dėl beždžioniavimo, kai temas ir siužetus metų metais vieni kopijuoja nuo kitų. Štai ir penktadienį atsirado rašinėlių ta pačia antrašte "Ką apie mitingą mano garsenybės?". Bet tarp tų "garsenybių" regime tik vieną plačiau žinomą A.Užkalnį, kuris bent juokingą eilėraštį apie durnumą parašė. Kas tie kiti "garsenybės" influenceriai, prikaišioję, kad maršininkų plakatai – su klaidomis?

O patys kaip rašinėjate, nuomonės formuotojai? "Matomai", "galimai", "mokinasi", "primetat" vietoje "suvokiate". Ir dar "kad" su bendratimi. Žodžiai – be galūnių, slaviška sakinių struktūra, skyryba – lyg invalidumo grupė. Tokie feisbukinės raštijos gibonai nuomonę formuoti turėtų išvietėje keverzodami ant sienų.

P.S. Gerb. p. Aušrine, kada ir už kiek pirmasis lietuvis skris į kosmosą? Ar tai bus gėjus?

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Birutė

Labai buvo puiki laida Bučiuoju Rūta,, ir advokatas labai aiškiai pasakė,kad yra pažeistos žmogaus teisės pagal Konstituciją.Gerb.komentatoriau visgi sakyčiau,kad turite priklausomybę svaigikliams,nes normalus asmuo taip nerašys.

jooo

Gerb. p. Aušrine, kada ir už kiek pirmasis lietuvis skris į kosmosą? Ar tai bus gėjus?

Jonas Lietuvis

Kad susitkęs radijo laidoje Vėgėlė mekeno kaip oželis , prie upelio atėjęs atsigerti vandens. Ir ką gali pasakyti į teiginį,-Konstitucija ne vienas straipsnis, kaip ir pilnavertis ,visapusiškas, gyvenimas t.sk. ir ponas Pociau. Jeigu matai tik nuomonės formuotuojus , ir kitą šušarą , esi šūdo vertas . Aquila non capit musces.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS