Ieškokite moters | KaunoDiena.lt

IEŠKOKITE MOTERS

Lygiai prieš penkerius metus toks rusų aktorius M.Porečenkovas, buvęs Rusijos televizijos projekto "Ekstrasensų mūšis" vedėjas, po 17 laidos sezonų praskleidė TV virtuvės užsklandą, tuo bjauriai šokiruodamas savo gerbėjus: esą visi aiškiaregių regėjimai, gebėjimai ir talentai buvo melas.

Blaiviai mąstantiems – nieko nauja, TV zombiams – mirtinas smūgis. Jie tuo dar ir šiandien netiki, nors M.Porečenkovas lyg ir savas – jis gi 2014-ais garsiausiai rėkė, kad "Krymas – mūsų", jis prieš 8-erius metus buvo nusibeldęs į Pietų Ukrainą ir fronto linijoje paprašė pašaudyti į ukrainiečių pozicijas.

Šis jo prašymas tada buvo maloniai patenkintas, tiesa, šiandien, karui tęsiantis jau penktą mėnesį, rašistas-artistas yra kiek pritilęs, nors būtų keista, jei jo pozicija būtų pakitusi.

Tik štai klausimas, ar atsiras dar koks nors panašus porečenkovas, kuris praskleistų ne tik "Ekstrasensų mūšio" kuluarus, bet visos TV zombių dėžės tikruosius tikslus? Būtų geriausia, kad tai padarytų kas nors iš savų, tiems, kuriems dar liko sąžinės, nors toks dalykas ten turbūt jau nuo kažin kada pamirštas arba išverstas antraip, kaip ir Dekalogas.

Todėl vienintelis išsigelbėjimas turbūt lieka lyties keitimo operacija. Juk ne šiaip sau Jungtinės Karalystės premjeras B.Johnsonas pareiškė, kad V.Putinas nebūtų pradėjęs beprotiško karo Ukrainoje, jei jis būtų moteris.

Kažin kas dar galėtų labiau užgauti Kremliaus didžiūno ego?

Pasak pašėlusio brito, V.Putino invazija į kaimyninę šalį yra "puikus toksiško mačizmo pavyzdys".

Ir čia pat B.Johnsonas paragino užtikrinti geresnį mergaičių švietimą visame pasaulyje bei siekti, kad "daugiau moterų užimtų vadovaujančias pareigas".

Na, tiesą sakant, jei keitimo operacija nepavyktų ir Kremliuje atsirastų neoperuota M.Zacharova (kovinis šaukinys – "Du šimtai gramų" – aliuzija į stiklinę degtinės, į kurią ši ponia, akivaizdu, nespjauna), būtų irgi ne itin geriau.

Bet kuriuo atveju, reikia ieškoti moters, tik ne ta, prancūziškąja prasme.

Gairės: karas Ukrainoje, Rusija, Vladimiras Putinas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS