Isterija – edukuok patriarchą | KaunoDiena.lt

ISTERIJA – EDUKUOK PATRIARCHĄ

Užuot pasveikinę V. Landsbergį su Valstybės atkūrimo diena, oponentai ir šiaip egzaltuoti viršugalviai ėmė jį įžeidinėti. Ką reiškia vien kažkokios veikėjos pasakymas: „Jei vyresni ar seni žmonės nusišneka, svarbu įvardyti nusišnekėjimo esmę, o ne kišti vyresnius žmones po velėna anksčiau laiko“?

Pasidauginkite dioptrijas – patriarchas neapreiškė to, kuo jį kaltina. Ir nenusišnekėjo. Kalbėdamas apie K. Bartoševičiaus skandalą, jis tik klausė: „Aš nežinau, ar pedofilas, ar tiesiog homoseksualas?“ Gerb. filologijos namudininkai, kur čia yra homoseksualumo ir pedofilijos tapatinimas, apie kurį žviegiama nuo praėjusios savaitės? Jo nebuvo. Kaltinimus čia drabstė bandos instinkto pakasyti feisbuko kiaulidės žinduoliai: pulk pirmas, būsi kanopinių vadas!

Keista, kad į tą žviegiančią minią įsiliejo teisingumo ministrė E. Dobrowolska, iki šiol paprastai išvengdavusi visokių dichotomijų.

Keista, kad į tą žviegiančią minią įsiliejo teisingumo ministrė E. Dobrowolska, iki šiol paprastai išvengdavusi visokių dichotomijų. Maža to, ji pažėrė dar ir pamokymų apie demonus ir manipuliacijas. Tarsi V. Landsbergis būtų demonizavęs homoseksualus. Na, taip, pedofilija, skirtingai nei homoseksualumas, teisiniu požiūriu yra nusikaltimas. Teisi čia ministrė. Tačiau kodėl tuomet ekshibicionistai yra baudžiami ne už ekshibicionizmą, o už chuliganizmą? Juk jie šiukšlių dėžių nespardo, tik leidžia pažvelgti į neduodančius ramybės savo išteklius. Koks čia chuliganizmas? Gi nėra konkrečios teisinės bazės, todėl iškrypimo veikai kergiamas bet koks BK straipsnis.

Tai kas iš tiesų tie iškrypėliai, o kas adoruota vaivorykštinė nomenklatūra? Ar ne teisingumo ministrei derėtų vienąkart sutvarkyti šį teisinių kvalifikacijų jovalą? Turėtų būti aiškiai įstatymu apibrėžta, kas yra toleruotinos seksualinės mažumos, legali seksualinė orientacija, o kas jau nebe. Tuomet nebereikėtų ir pakiliai edukuoti patriarchų.

P. S. Isterija ir pamokymai nesibaigia – kreiptasi dar ir į Generalinę prokuratūrą. Dėl kito rečitalio. Šlitinėja žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

to pritariame

žydai aksakalų neturi. Turi Vidurinė Azija. Ir dar lietuva. Bet tik vieną. Lietuviškai akšakalą.

Pritariame žyderų ak-sakalui ir pedopartijai!

Tegyvuoja kraujomaiša didžiojoje landsgrybių dinastijoje! Kraujomaiša padeda išlaikyti tarptautinį tarptarpinį pasikėlusį Q ir gauti pasaulio piliečio pasą, kad šikti bet kurioje valstybėje!

Lietuviai, užjauskime Nobelio premijos laureatą

Prexidentą nr.1 Landsberg! Tapkime pagamintais pagal žydomasoną!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS