Kai šaukia pilnaties stogai | KaunoDiena.lt

KAI ŠAUKIA PILNATIES STOGAI

Seimas vėl tapo visaip šalyje skatinamos veltėdžiavimo subkultūros auka. Darbo dieną darbo metu į parlamentą įsiveržęs kažkoks veikėjas darkėsi taip, kad sureagavo ne tik šokoladu nepamaitinta A. Širinskienė, bet ir pats ekscelencija V. Adamkus.

Kaip čia nereaguosi, kai atkakėlis P. Gražuliui pakiša virtualią homovaivorykštę, siūlo jam pasilaižyti ir dėl to ima jaustis herojumi?

Apie seilėtą tarnystę valdantiesiems neverta net kalbėti, nes šiame pasaulyje turbūt nėra nieko labiau iškreipto už padlaižiavimą ir buką fanatizmą.

Dar paikiau, kad visas tas vaikščiojimas pavažiavusiais stogais pateikiamas kaip performansas, kuris ir taip yra apgailėtina antimeno sritis, kur prieglaudą randa epigonai, pusgalviai ir namudinio baroko kūrėjai. Užuot rūšiavę šakniavaisius arba turguje pardavinėję apatinius, jie pretenduoja į galimybę deklaruoti save, kaip reikšmingą sociumo dalį, nors realiai tėra padrika genetinė dėmė, kuriai išsigandęs Dievas taip ir nesurado tinkamos vietos šiame pasaulyje.

Kaip galima visuomenės vardu pagerbti asmenį, kuris niekur nedirba, kuris neduoda realios naudos tai visuomenei, tik veltėdiškai tiražuoja kvailystes, destrukciją ir dar reikalauja šitai laikyti gėriu?

O kokia apskritai Lietuvoje gali būti durniaus misija? Sovietmečiu tai buvo didžiavimasis baltu bilietu kišenėje. Dabar aktualiausių dokumentų nešiotis nereikia. Laisvoje šalyje gali daryti, ką nori – prisikalti giminę prie Seimo durų ir sakyti, kad tai performansas, skirtas Kovo 11-ajai.

Ir visai klaiku, kad tokie nežinia ką veikiantys dėmesio trokštantieji gauna ne tik valstybės paramą, bet ir biudžeto ištekliais sukalkuliuotų planinių apdovanojimų. Kaip galima visuomenės vardu pagerbti asmenį, kuris niekur nedirba, kuris neduoda realios naudos tai visuomenei, tik veltėdiškai tiražuoja kvailystes, destrukciją ir dar reikalauja šitai laikyti gėriu? Tai tikras pablūdimas, ponai.

P. S. Ar perduotumėte paramos kovojantiems ukrainiečiams per plevėsos ir lunatiko sąjungą? Gal geriau jau per J. Ohmaną arba Praeities žvalgą.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Rymas

Autoriau, kas čia: "sureagavo ne tik šokoladu nepamaitinta A. Širinskienė," Supratau, kad jos nemėgsti ir klaupiesi prieš konservatorius? Tfu!

nėra didesnio durniaus

negu klausiantis kieno Krymas. Tai tas pat kas klausti ar Wilno ne Lenkijos.

SEIMAS TAPO DURNYNU ar durnyne nėra daktarų?????/

NORMALU YRA ,KAD YRA DURNIŲ -PSICHIŠKAI NESVEIKŲ .NENORMALU ,KAI IŠ SVEIKO DARO DURNIŲ.TAI NENORMALU... TOKIUS REIKIA IZOLIUOTI KO GREIČIAU,O NE RANKĄ SPAUSTI IR ŠYPSUOTIS.... SUNKU DAROSI SVEIKUS ATSKIRTI NUO DURNŲ SEIME.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS