Linkėjimai kanopiniams | KaunoDiena.lt

LINKĖJIMAI KANOPINIAMS

Profesorius G.Mažeikis tiksliausiai reziumavo tai, kas praėjusią savaitę įvyko prie Seimo, – "Galimybių paso naudojimo tvarka tapo sprogstamuoju mišiniu". Dėl tokių objektyvių, o ne angažuotų įžvalgų G.Mažeikį ir vertino humanistas L.Donskis.

Bet tikroji bėda ta, kad ir ankstesnioji, ir dabartinė šalies valdžia kovoja su padariniais, o ne priežastimis. Nėra jokios pasekmių prevencijos, regime tik naujosios viršininkijos radikalėjimą, nekompetenciją ir politinio labilumo stygių. Juk nei to mitingo, nei kartuvių, nei riaušių nebūtų buvę, jei išvakarėse I.Šimonytė būtų pareiškusi, kad galimybių pasas yra perteklinis A.Armonaitės ir susijusių asmenų išmislas, jis naikinamas, žmonėms niekas netrukdys eiti į parduotuves.

Riaušių nebūtų buvę, jei išvakarėse I.Šimonytė būtų pareiškusi, kad galimybių pasas yra perteklinis A.Armonaitės ir susijusių asmenų išmislas, jis naikinamas, žmonėms niekas netrukdys eiti į parduotuves.

Pagaliau ne tik tas Europoje niekinis galimybių pasas čia problema. Lietuvos žmonės yra tiesiog įsiutinti valdančiųjų sprendimų, kurie toliau kels dar didesnį nepasitenkinimą. Visuomenę iš kantrybės varo įvedamas automobilių mokestis (jo išieškojimams Vyriausybė jau skyrė 35 mln. eurų), išgalvoti SDK kodai su tingios "Regitros" suirute. Siutina nevaldomas pinigų nuvertėjimas, artėjanti geležinkelių ir uosto krizė, valdančiųjų arogantiškas įsitikinimas, kad Vilnius yra visa Lietuva, siutina teisę ignoruojanti nelegalių migrantų politika (kodėl sėdi ne kalėjime?) ir visai jau vimdo toliau gyvuliškai besidauginantis biurokratų veislynas.

Be viso to, matome į kovą pajudėjusią penktąją koloną, politinių menkystų darbelius – itin rimtą konfliktą su Kinija, spjūvį į snukį A.Lukašenkai dėl siūlymo derėtis, o visą tą padriką ir gaižų foną dar nuspalvina iškrypėliškos ideologijos vaivorykštės.

Todėl ir turime pasekmes, kurias šįsyk teko srėbti policijai. Tenka pripažinti, kad ji tai padarė tikrai profesionaliai – pagarba celofanines padugnes ir gibonus suvaldžiusiems pareigūnams.

P.S. Kol antivakseriai obliavo kartuves, dar viena ministerija pasipuošė ketvirtu viceministro etatu. Turėkite jūs sąžinės, po kabinetus kaukšintys kanopiniai!

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Dd

Va va, marazmatikai pagaliau atsibudo. Buvot iįmigę,glušai?

na, jau na,

Pradėjote protingai,o baigėte pataikūniškai.Ne tokie jau ir geručiai tie policininkai, patys ,galimai, įsitraukę į žmonių kurstymo vajų..??.O žmonės yra tokie, kokie jie yra.Kam juos pravardžiuoti? Na, primes jums, autoriau, kelias dešimtis eurų, žinoma, bet... kam gadinate sau padorią reputaciją ?

zosė

vajetau,ir jis dar geidžia pokalbio su Lukašenka...tai jau daugiau nėra net apie ką su šiuo žurnalistu diakutuot
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS