Mumija – ne prioritetas | KaunoDiena.lt

MUMIJA – NE PRIORITETAS

Kol trumpam pasaulio žmonių akys nukrypo nuo mirtinai štai jau beveik metus terorizuojamos Ukrainos į Turkijos bei Sirijos griuvėsius ir iš nuolaužų traukiamus tūkstančius sumaitotų kūnų, konspiratoriai turbūt dar virškina, kam šie žemės drebėjimai galėtų būti naudingi ir kad tai gal visai ne gamta siautėjo, o, tikėtina, „kažkas“, imituojant tektoninius smūgius, norėjo pamokyti ar nubausti sirus su turkais už kažką arba, dar blogiau, tuo siekta nukreipti dėmesį nuo kažkokių kitų „labai svarbių dalykų“.

Jei šios versijos negirdėjote, tai dar išgirsite. Žinia turėtų pasklisti iš tų pačių ruporų, kurie deklamuoja apie kolektyvinių Vakarų sąmokslus, kovinius uodus, žąsis ir kitus fantastinius gyvūnus bei „marmalą“ vietoj skiepų, nes ir „žemė tiesiog šiaip sau nedreba“.

Kol kurpiama nauja sąmokslo teorija šia jautria tema, nesgi žuvusiųjų per abi valstybes jau beveik 10 tūkstančių ir tai dar ne pabaiga, putinistas Filipas Bedrosovičius bandė prasmukti ant „Grammy“ raudonojo kilimo. Tik čia patyrė fiasko, maža to, Madonna apsimetė, kad jo nemato, nors buvo ryškus kaip nuolatos, ir gerokai ryškesnis už bet kurį kitą ten buvusį snobą.

Ne ką geriau sekėsi ir jo tėvynainiui, kuris iš mauzoliejaus sumanė išsinešti V. Lenino mumiją. Tik saugyklos vartai taip lengvai nepasidavė ir linksmuolio maskvėno nuotykis baigėsi psichiatrijos palatoje.

Bet jam pasisekė kur kas geriau nei tam teroristui X prieš 50 metų, kuris mirtininko diržu susisprogdino prie pat vado karsto, bet Iljičius buvo po neperšaunamu stiklu ir dar kartą įrodė esąs nemirtingas, o iš paties sprogdintojo liko tik ranka ir dalis galvos.

Tada incidentą valdžia nuslėpė, dabar – ne. Kodėl? Tiesiog yra rimtesnių reikalų.

Gairės: karas Ukrainoje, Rusija, sąmokslo teorijos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS