Pilnaties aukojimas | KaunoDiena.lt

PILNATIES AUKOJIMAS

Pilnatis ne visus teigiamai veikia. Tik tiems, kuriems trūksta vieno šulo, gerai. Tą spragą pilnas mėnulis užstoja, užlopo. O protingiems ne kas. Kvailioja ir taip, ir anaip, ir dar kitaip. Na, kiekvienas savaip.

Kvailysčių vadovėlyje aprašyti tik tipiniai atvejai. Didžiajame kvailysčių žodyne galima rasti visko ir net daugiau. Atvertus 123 p., parašyta: penktadienio pilnaties vakarą galimybių paso ministrė surengė kelionę po Vilniaus užeigas, smukles, alubarius, kavines, restoranus, pub’us, naktinius barus (dieniniai naktimis kažkodėl uždaryti būna), knaipes, čeburekines, picerijas, kababines, dešrainines, šašlykines, valgyklas "Kaip, pas mamą", zabegalovkas, lariokus ir paprasčiausias snarglines maklinėjo. Bokalas po bokalo, taurė po taurės, stiklinė po stiklinės, taurelė po taurelės, šaukštas po šaukšto, lašas po lašo ir akmenį pratašo. Bet. Galimybių ministrė, tarė, nėra durnių, ir grįžo namo savomis kojomis. Va, kaip gerai pilnatis protingus žmones veikia.

Pilnatis baigėsi, dyla mėnuo, įtampa slūgsta. Gerai būtų, jei mes irgi keistumės. Kad grįžtų protas bent pasisvečiuoti.

Galėjo gerojon protingųjų kompanijon pasikviesti Prezidentą su premjere. Ir linksmiau būtų, ir galimybių, ir negalinčių piliečių moralizavimo akcija būtų buvusi labiau įtikinama. Aukščiausieji būtų sėlinę gatvėmis ir šunkeliais persirengę kaip Rytų pasakos viziriai ir tiesą iki pat paryčių bei iki pat panagių sužinoję.

Vis dėlto juoktis nederėtų. Jei jau pačiai svarbiausiai ministerijos moteriai, labai raudonai (tsss, tsss, taip gražiai apykreiviai) dažytomis lūpomis tenka slankioti ir revizuoti, kiek kas turi galimybių šioje Lietuvos karantino pakalnėje, pavaldiniai apskritai dykinėja. Šie eina valdiškan darban tik dėl to, kad valdišką atlyginimą čia moka didesnį nei privačiame sektoriuje. Neveikia jų nei pilnatis, nei jaunatis, jie iš anksto pasenę. Laukia pensijos (neužtarnauto poilsio), nes ministrė pati eina nustatyti, kas galimybių turi, kas nebeturi, o kas dar  ne.

Pilnatis baigėsi, dyla mėnuo, įtampa slūgsta. Gerai būtų, jei mes irgi keistumės. Kad grįžtų protas bent pasisvečiuoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Botokso prifarsiruotas vaginos lupas

pravedino ...Visu Glimybiu ministierka...

O aš G PASO neturiu,

ir man pofig - tikrins jį pas mane ar ne...

Vartančiam kvailysčių žodyną

Na o ko gi susijaudino Zdramys,kad ministrė [net nežinau kuri], nutarė pasidomėti,kaip laikomasi įsatymų.Manęs tai visai nesudomino-juk niekam nepadarė jokio nuostolio,kad pasivaikščiojo ministrė [nežinau kuri] po kavines ar dar kažkur.Aš,pavyzdiui,turiu tą GALIMYBIŲ PASĄ ir visai man nesvarbu,kas jį tikrina ar netikrina..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS