Politinės rinkodaros dumblas | KaunoDiena.lt

POLITINĖS RINKODAROS DUMBLAS

Politinės rinkodaros ir savireklamos asas, turbūt garsiausias tėvas Lietuvoje (po Kęstučio P.), parlamentaras ir disidentas Petras G. susirūpino grėsmėmis valstybei, kurią myli kaip pats save ir savo Seimo kėdę. Todėl surašė laišką, tarsi koks didysis kunigaikštis Gediminas (kuris, beje, irgi garsėjo kaip daugiavaikis tėvas), kad CŽV ir NATO padėtų jam apginti lietuvių žurnalistų trempiamą Jungtinių Valstijų vado D.Trumpo garbę.

Esą ponas prezidentas "pozicionuojamas kaip kvailas, pasitikėjimo nenusipelnantis asmuo, taip siekiant įnešti Lietuvos gyventojų nepasitikėjimą pagrindiniu NATO partneriu."

Neblogai, deputate Petrai. Ypač kai jau kiek primiršta istorija su žuvų pardavėja, D.Trumpas – gana gera tema, kuria prabilus ir apie tamstą vėl visi ims kalbėti. Tik, bėda, kad neilgai.

Nesgi rūpestį užjūrio prezidento garbės ir orumo gynimu raštais į CŽV ir NATO greičiau nei norėjosi nustelbė feisbuke pasklidęs fotomontažas, kur to paties Petro G. kolegė Dovilė Š. pavaizduota su taikiniu ant kaktos, o tai, kai kurių seimūnų supratimu, prilygsta tiesioginiam grasinimui valstybės asmeniui.

O kur dar mokytojų streikas paties premjero Sauliaus S. vidurinėje? Jis, beje, nematė pagrindo, ko tiems mokytojams iš viso streikuoti, ypač kad jie, anot ministro pirmininko, turi laisvo laiko, jau nekalbant apie nuo rugsėjo išaugusias jų algas.

Petro G. savireklaminį triuką galutinai paskandino "valstietiškas" Seimo pirmininkas Viktoras P., mįslingai užsiminęs apie galimybę dalyvauti kitų metų rinkimuose. Tiesa, nepasakė, kuriuose. Galbūt net Klaipėdos universiteto rektoriaus.

Tokie įvykių ir naujienų srautai per kelias valandas į paraštes nustumtų bet kokią savireklaminę akciją, na, nebent ji būtų iš kojų verčianti. Bet čia jau reikėtų ypatingos išmonės su netikėtumo efektu, ką išmintyti geba, deja, ne visi.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Klounada su Gražuliu

Šita Agnieška ne šventoji,o prakeiktoji.Ir Gražulis šiame Seime tik paprasčiausias eilinis klounas,kaip ir Širinskienė,Karbauskis su savo amžinom melagystėm ar Skvernelis kvailelis [taip susieiliavo].ir iš viso okios klounų valdžios dar nei regėjom,nei girdėjom.

Faktas

Gargždų krašte gyvena daug avigalvių, kitaip Gražulis matytų Seimą kaip savo ausis.

> Mergaitę Mašą "tratina" Lokys vaikams matant Skaityti da

O, kas storulę šventąją Agniešką?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS