Troškinys 2 | KaunoDiena.lt

TROŠKINYS 2

Aštrus troškinys jau kunkuliuoja. Beriami stiprūs prieskoniai. Čili pipirų saują tiesiai iš Čilės žėrė Seimo nario ranka. Koks deginantis skonis! Žadą atima. Ir kaip neatims, nes trenkia pedofilija. Ne bet kur – galbūt Seimo narių aplinkoje.

Juo labiau kad čili pipirai byra ne tik į troškinį, bet ir ant visuomenės kūne dar neužgijusios žaizdos – Garliavos egzemos. Ji iki šiol tebeniežti, verčia kasytis, raukytis ir burnoti, kad aplinka – supuvusi ir nešvari.

Iš užmaršties ima kilti vaiduokliai, aplipę vandens ir balų maurais, perverti kulkų, netikėtai užgesę užklupus ligoms. Jie kažko reikalauja, neturi ramybės, nuolat vaidenasi visuomenės sąmonės skaistykloje.

Tačiau sprangiame troškinyje  – ne tik čili pipirai, vandens žolės, vaiduokliai, bet ir alchemijos magija. Be jos juk neišsiversi.

Gali būti, kad Lietuvoje turime tarnybą, kurioje darbuojasi likimo alchemikai. Jie šūdą gali paversti žmogumi, o žmogų – šūdu. Pagal pareikalavimą, situaciją. Įdomiausia – pagal asmeninį interesą.

Sudaryti galimybę melagingai susietą žmogų sekti įvairiais būdais: klausytis telefono pokalbių ir kitaip šeimininkauti jo asmeninėje erdvėje purvinais batais.

Aiškėja, kad tam reikalui gali būti naudojamas tam tikras atsiejimo ir susiejimo metodas. Kaip savo pareiškime, skirtame Seimo pirmininkei ir Seimo komitetų nariams, aiškina iš darbo atleistas kriminalistas, jam buvo nurodyta melagingai susieti visuomenėje žinomą asmenį su „Kamuolinių“ grupuote, taip inicijuojant kriminalinę žvalgybą. T. y. sudaryti galimybę melagingai susietą žmogų sekti įvairiais būdais: klausytis telefono pokalbių ir kitaip šeimininkauti jo asmeninėje erdvėje purvinais batais.

Tokiomis alchemijomis labai susirūpino Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė ir buvęs generalinis komisaras Saulius Skvernelis. Jų įsitikinimu, būtina pradėti ikiteisminį ir parlamentinį tyrimą, aiškinantis, ar įtarimai dėl gyvenimus pereinamuoju kiemu galinčios paversti alchemijos pagrįsti.

Būtų gerai išsiaiškinti: įsisukant pedofilijos trileriui, kuo daugiau aiškumo reikia kaip trilitrinio vandens po aštraus Garliavos troškinio.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Arunai ,-tavo ,,,,troskinio 2,,,,

skony neleidzia komentuot ,,,ALCHEMIKAI,,, apie kuriuos cia labai taikliai surasei....

tik

1 isviesint visa kgb saika tik tuomet visi galai islis pradedant nuo visu A lygio instituciju ir tam turi pasitarnauti visi dori lietuviai /pilieciai/ atmetant itartynus /piliecius/kuriu D isipilietino uz pinigus ir valymas prasides is ten is kur atejo anglosaksu monarhija su kolonijom ir genocidas jav vykstantis pries savus piliecius ???===

Praėjo 370 metų - kas pasikeitė nuo tų laikų?

Oliveris Kromvelis, 1653m. išvaikant Anglijos respublikos parlamentą: „Jau seniai turėjau išvaikyti jus iš šios vietos, kurią išniekinote nepagarba dorybėms ir suteršėte ją visomis įmanomomis ydomis. Dievobaimingumo turite tiek pat, kiek mano arklys, o jūsų Dievas – auksas. Kuris iš jūsų neišmainė sąžinės į kyšį? Ar tarp jūsų yra žmogus, kuriam bent kiek rūpėtų respublikos gerovė? Jūs tapote nepakenčiamai šlykštūs visai tautai.“
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS