Vakcina nuo dangstymosi švendrais | KaunoDiena.lt

VAKCINA NUO DANGSTYMOSI ŠVENDRAIS

Nesibaigiančios tymų rekolekcijos yra dar vienas pavyzdys, kaip Lietuvoje problemos gimsta iš nieko. Tiesiog lygioje vietoje.

Kai kam labai patinka vaikščioti šašuotiems, o ir demokratija to nedraudžia daryti, – joks nusikaltimas nebūtų net apsikrėsti blyškiąja spirocheta, transliuojant tai tiesiogiai per feisbuką. Laisvoje šalyje daryk, ką nori, būsi socialiai tvarus ir gal net kliniškai laimingas.

Sovietinių kliedesių nematę, bet vis tiek mįslingais tapę žmonės kažkodėl nenori skiepų. Pasak A.Verygos, net steigia uždarus neskiepytų vaikų darželius, kuria saviškių susivienijimus. Tačiau tai tikrai nėra veika, besišaukianti Baudžiamojo kodekso.

Demokratija pilnaties nukamuotiems piliečiams leidžia tapti, pavyzdžiui, kad ir pirmykšte bendruomene. Galima net vietoj "triusikų" dangstytis švendrais. Sako, labai ekologiška: nieko neniežti, o ir visas sekrecinis tūris itin sveikai aeruojamas. Tikėtina, kad taip gyvenant netgi įmanoma pasiekti pilnatvę. Kas tai yra, niekas nežino, bet vis tiek visi labai džiaugiasi.

Vakaruose net būta bendruomenių, kurios apskritai ignoruoja drabužius. Mat žmogus yra gimęs plikas, tad, remiantis prigimtine laisve, toks privalo būti ir vonioje, ir visuomeninėje veikloje. Įstabi koncepcija! Panaši į tą, kad skiepų vakcina, kaip girdėjome, gaminama iš "abortuotų vaikų".

Kodėl ne iš jūrų kiaulyčių žarnokų? Runkelių lysvėse tokia žinia būtų sutikta teisingumo reikalaujančiais šūksniais. Gal net daugiau tamsumos klajūnų patikėtų, kad medikamentai – tai tas pats blogis, kurį piliečiams kaišioja vaistininkais apsimetę organų prekeiviai, maksimų tualetuose vagiantys vaikus. Feisbuko paskalų masyvuose neseniai juk sproginėjo ir tokios pakraupusios žinios.

Kokiomis dar postcivilizacijos naujienomis mus pamaitins totalinė silpnaprotystė?

Iš tiesų tai tikrai mums labai reikėtų privalomų vienos rūšies skiepų. Nuo durnumo. Tik tokių dar niekas neišrado.

Gairės: skiepai, vakcinos, Veryga
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Dvarponis pagonis

Diskusijose dėl skiepų pilnai atsivėrė lietuvių tamsumas ir neišprusimas - kas yra tiesioginė likimo valiai palikto švietimo pasekmė.Gyvename feodalinėje aplinkoje - todėl toks lygis yra pageidautinas. Kaip Ponas pasakys....

Išviso

klausimas,kaip Lietuva galėjo prieiti prie šitokio durnumo prie viduramžių.Pažiūrėkite kas seime dalyvavo toje konferencijoje,Viešpatie Dieve,vienas su kepuraite iš folijos išsilanktes,kad kosmoso spindulius atspindėtų. Žiauru.

Tikrai

Nuo durnumo skiepų nėr! Autoriui, matyt, tai, kad tarybiniais metais nebeliko raupų, tymų ir net pasiutligės, kad nuo rimtų ligų skiepijama buvo ne tik privalomai, bet ir nemokamai, kad niekas nebruko nereikalingų skiepų ir neskiepijo kūdikių, kurių skiepyti negalima, yra "sovietiniai kliedesiai". Bėda, kad nuo durnumo nei skiepų, nei vaistų nėr, jei būtų, gal tokių rašinėtojų nebūtų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS